EXCLUSIV Rețetă simplă de pește pentru Florii, recomandată de câștigătoarea Chefi la Cuțite. Cum își sărbătorește Florica Boboi onomastica

de Andreea Laciu

Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, ne recomandă o rețetă simplă de pește pentru Florii. Ușor de făcut, aromată și gustoasă, cu siguranță va impresiona invitații în această zi specială.

Cu toate că mulți se așteptau ca ea să-și petreacă onomastica alături de cei dragi, realitatea este cu totul alta! Se pare că viața profesională are prioritate în această zi, dar nu este motiv de supărare.

Ce rețetă de pește pentru Florii recomandă Florica Boboi

Florica Boboi se bucură că are ocazia astăzi să le ofere clienților din restaurant niște preparate delicioase și cu adevărat deosebite.

De Florii, credincioșii ortodocși se bucură de dezlegarea la pește. Pe lângă acest preparat clasic, simpatica bucătăreasă le oferă celor care îi calcă pragul restaurantului și fructe de mare.

Atunci când am rugat-o să ne recomande o rețetă de pește pentru Florii, care să fie simplă și gustoasă, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a venit imediat cu o variantă, fără să stea pe gânduri.

„O să sărbătoresc la muncă, pentru că eu duminică seara o să pornesc către București, am avionul seara la opt, ajung undeva la unu noaptea, nu o să sărbătoresc. O să muncesc. O să am preparate de pește, o să am caracatiță la restaurant. Fructe de mare cine vrea, sau un somon bun, făcut la cuptor, cu un sos de lămâie și cu un orez. Simplu și bun!”, ne-a declarat Florica Boboi, în exclusivitate pentru Informeria.ro.

Dincolo de munca în restaurant, în această perioadă este ocupată și un curs de specialitate. A decis să învețe mai multe lucruri despre fine dining și fură meserie de la unii dintre cei mai buni din acest domeniu.

Cu ce se ocupă acum câștigătoarea Chefi la Cuțite

Timp de două luni, face niște sacrificii uriașe din punct de vedere personal, dar și financiar. Naveta București – Paris i-a cam golit portofelul, dar Florica Boboi vede acest lucru ca o investiție necesară.

„Fac un curs de specializare în fine dining, la Institutul Escoffier în București. Fac naveta Paris – București în fiecare săptămână, timp de două luni. Foarte greu, foarte mari cheltuieli, dar este o investiție în mine și vreau să trec la un alt nivel. Pe viitor am mari planuri! Proiectul meu este să îmi deschid un restaurant în centrul Parisului.

E un vis, de fapt, și lucrez la visul meu. E o experiență foarte, foarte frumoasă! Acumulez foarte multă experiență, noi tehnici. Sunt foarte fericită că am ales să fac pasul acesta, deși nu este ușor, nici financiar, nici… Eu deja am două luni de când nu am o zi liberă. Dar asta este, facem sacrificii pentru visurile noastre!”, ne-a declarat Florica Boboi, în exclusivitate, pentru Informeria.ro.

Sursă foto: Facebook / Colaj Canva PRO

Alte recomandări