Prima pagină » Tech » MSI prezintă modele noi de laptopuri pentru segmentul business

MSI prezintă modele noi de laptopuri pentru segmentul business

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Trei modele noi de laptopuri, Summit, Prestige și Modern, au fost lansate recent de către MSI. Noile laptopuri sunt echipate cu procesoare Intel de generația a 12-a. Una din cele mai importante caracteristici ale generației a 12-a de procesoare de la Intel este trecerea de la nuclee cu performanțe identice la o arhitectură de tip “big.SMALL”, așa cum se procedează pentru procesoarele mobile. Jumătate din nuclee sunt optimizate pentru performanță și celelalte nuclee sunt optimizate pentru viteză. Software-ul poate comuta între cele două tipuri de nuclee, în funcție de necesarul de calcul.

Certificare Intel Evo pentru mai multe modele noi de laptopuri MSI

Greutatea redusă, viteza de procesare și autonomia considerabilă a bateriei au fost motivele pentru care seriile de laptopuri Summit, Prestige și Modern au primit certificarea Intel Evo. Laptopurile Summit Flip sunt concepute cu un design de tip 2 în 1, cu utilizare în mod tabletă (360°). Seria Modern vine în patru tipuri de design, create de Lorraine Sorlet, o ilustratoare franceză.


Citește și: Cum poți efectua localizarea unui telefon pierdut sau furat, în câțiva pași

Gama Summit

E14 Flip Evo este noul model din gama Summit. Acesta oferă mult mai multe opțiuni decât alte modele noi de laptopuri, pentru diverse necesități ale utilizatorilor, cu accentul pus pe cumpărătorii mai pretențioși, care se orientează spre clasa business. Modelul Summit E16 flip este dotat cu un procesor grafic Nvidia GeForce RTX, pentru performanțe video ridicate. De asemeni, este dotat cu tehnologia Tobii Aware, care permite blocarea automată a laptopului dacă utilizatorul nu se află în imediata apropiere a dispozitivului. Tot pentru securitate, Summit E16 flip este dotat și cu alte sisteme, precum blocarea camerei web sau a porturilor fizice, suport TPM, senzor de amprentă digitală și notificare a stării de funcționare a camerei web. Producătorul s-a gândit și la scenariul pierderii sau furtului. Tocmai de aceea, laptopul dispune de funcția de căutare Tile, care permite localizarea laptopului de la distanță.

Gama Prestige

Seria Prestige este axată pe stil și eleganță. Prestige 14 și 15 sunt modele noi de laptopuri ce au un șasiu subțire, de greutate redusă. Sunt disponibile cu procesoare grafice de la NVIDIA sau Intel Evo și dispun de tehnologia True Pixel, pentru precizie inegalabilă a imaginii.

Gama Modern

Și seria Modern a primit îmbunătățiri – un design nou, creat în colaborare cu ilustratoarea franceză Lorraine Sorlet. Laptopurile MSI Modern sunt disponibile în două variante de culoare: Classic Black sau Urban Silver. Ca proprietăți reprezentative, se remarcă deschiderea ecranului la 180 de grade, ecran mărit și tastatură de dimensiune completă.


Sursa: Arena IT


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate