Prima pagină » Sport » Simona Halep și Elena Rybakina joacă astăzi la Wimbledon. Ce au spus jucătoarele

Simona Halep și Elena Rybakina joacă astăzi la Wimbledon. Ce au spus jucătoarele

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, aflată pe locul 18 la WTA și Elena Rybakina, în vârstă de 23 de ani, aflată pe locul 23 la WTA, vor juca împreună joi, la ora 17:00, la turneul de la Wimbledon, informează Pro TV.

La sferturi, Simona Halep a învins-o pe americanca Amanda Anisimova, în vârstă de 20 de ani, aflată pe locul 25 la WTA, cu 6-2, 6-4. Și Elena Rybakina a învins-o pe australianca Ajla Tomljanovic, cu scorul de 4 la 6, 6 la 2, 6 la 3.

Simona Halep și Elena Rybakina au mai jucat împreună de 3 ori până acum. Primul meci l-au jucat în 2019, la Wuhan, în China, unde Halep a pierdut meciul din cauza unei accidentări în primul set. Atunci, Simona Halep s-a retras cu un scor de 5 la 4 pentru Elena Rybakina.


Citește și: FCSB schimbă sistemul. De ce ar putea trece la 4-2-3-1


Ce a spus Simona Halep despre meciul de astăzi

Simona Halep a câștigat totuși celelalte 2 meciuri. În 2020 la finala de la Dubai cu 3-6, 6-3, 7-6 și în 2021, la US Open, cu un scor de 7 la 6 (11), 4 la 6, 6 la 3. În ciuda succeselor anterioare, Simona spune că va fi un meci dificil: “Ei bine, știu că servește foarte bine, mă aștept la asta. Voi încerca să returnez primul ei serviciu, să o pun în teren. Știu că este o jucătoare care are un serviciu puternic. Am jucat împotriva ei de câteva ori. Sunt sigură că are multă încredere în ea, fiind acum în semifinale aici, la Wimbledon. Dar este un nou meci, o nouă provocare. Sunt pregătită pentru el și voi încerca să dau totul pentru a-mi fructifica șansa.

Mă bazez pe experiență, multe meciuri. Am fost în această poziție. Așa că atunci când ești în această poziție, următoarea dată te simți mai bine. Te simți ca și cum ai fi fost acolo, te simți mai bine. Ai învățat unele lucruri din acele momente. Sunt mereu deschisă să învăț. Așa că de fiecare dată când am ceva nou în interiorul meu despre ce s-a întâmplat, și încerc să dau tot ce am mai bun pentru a mă descurca mai bine data viitoare”.

Elena Rybakina: “Mă bucur pentru că joc împotriva unei mari campioane”

Elena Rybakina este încântată că va evolua împotriva unei mari campioane, Simona Halep:

“O să încerc să fac tot ce pot, să încerc să mă bucur pentru că joc împotriva unei mari campioane. Am avut bătălii grele înainte. Cred că în acest joc cheia va fi serviciul meu, jocul agresiv. Ea este o mare campioană. Se mișcă foarte bine, citește foarte bine jocul. Încerc doar să fac tot posibilul, să mă concentrez pe lucruri pe care le pot controla: serviciul meu, loviturile mele, emoțiile.

Da, au fost meciuri foarte dure în trecut. Îmi amintesc că la Dubai am pierdut în tie-breakul din decisiv, am fost foarte aproape. Și la US Open la fel, acolo am fost puțin accidentată. Până la urmă știu doar că trebuie să joc până la final pentru că ea este o luptătoare grozavă. Indiferent de scor, trebuie să mă concentrez pe jocul meu, pe planul meu. Trebuie să fiu mai stabilă și, de asemenea, încrezătoare în unele momente”.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate