Prima pagină » Sport » Sergiu Hanca, tată a treia oară. Soţia lui, Andreea, este însărcinată: “Nu înţelegea ce se întâmplă”

Sergiu Hanca, tată a treia oară. Soţia lui, Andreea, este însărcinată: “Nu înţelegea ce se întâmplă”

de Loredana Ungureanu

Sergiu Hanca va deveni tată a treia oară. Soţia lui, Andreea, este însărcinată şi i-a dat această veste într-un mod cu totul inedit. A complotat cu Virgil Ghiță, colegul lui Hanca, fundaş, şi l-a anunţat imediat după ce a dat gol.


Citeşte şi: Viciul ruşinos al lui Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut că este dependentă: “Este marea mea bucurie”


Sergiu Hanca, tată a treia oară

După ce a marcat împotriva celorde la Stal Mielec, căpitanul Cracoviei a rămas uimit în momentul în care fostul fundaș al Farului, i-a băgat mingea sub tricou ca semn al nașterii celui de-al treilea copil. A fost un moment extrem de emoţionant, iar Hanca nu ştia ce se întâmplă.

Sergiu Hanca a fost căpitan și titular în meciul în care a aflat că va fi tătic pentru a treia oară. Cei doi soți mai au încă doi copii, un băiat și o fată.

Andreea Hanca a declarat că a simțit că soțul ei va da gol şi de aceea a decis să îi facă această surpriză. „Am simțit că dă Sergiu gol și m-am dus la meci. Deși nu era în plan, ținând cont de distanță. Am zis că îi dau vestea de ziua lui, care e luni, dar am vorbit cu Ghiță, dacă dă Sergiu gol, să îi bage mingea pe sub tricou. După ce a marcat, el nu înțelegea ce se întâmplă, de ce face Ghiță asta. A fost un moment foarte frumos și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toate minunile din viața noastră”, a spus Andreea Hanca pentru Prosport.ro.

Se gândesc să se mute în altă ţară

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Andreea și se pare că nu prea mai sunt şanse să îşi schimbe ideea. Mai ales că şi sportivul este de aceeaşi părere cu partenera lui de viaţă.

După trei ani de stat în Polonia la frig, ne-am dat seama că noi vrem să trăim într-o țară foarte caldă și am zis că anul acesta ne vom decide unde ne vom muta. Am început să studiem țări, orașe.

Ne vom muta într-o țară caldă, unde ne vom și stabili. Ne-am făcut noi calculul că Sergiu va termina în 2025 contractul, iar Zian atunci o să facă 7 ani și îmi doresc să ne mutăm chiar atunci, ca el să-și înceapă școala acolo unde ne vom muta.

În acest an ne-am propus să ne cumpărăm o casă în țara în care ne vom muta, iar Sergiu să înceapă școala de antrenori”, a spus Andreea Hanca.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate