Prima pagină » Sport » Gică Hagi, după meciul CFR Cluj – Farul: “Nu, nu cred că am făcut noi asta!”

Gică Hagi, după meciul CFR Cluj – Farul: “Nu, nu cred că am făcut noi asta!”

CFR Cluj s-a distanțat de FCSB cu 5 puncte, după succesul de la meciul de duminică cu Farul, care s-a încheiat cu un scor de unu la zero. Echipa condusă de Gică Hagi a dominat campioana FCSB de mai multe ori în timpul meciului.

Jucătorii de la Farul s-au descurcat excepțional cu situația creată de absențe. Farul Constanța a înregistrat mai multe absențe din cauza unor accidentări. Cu toate acestea, evoluția pe teren a fost una spectaculoasă, îndeosebi în prima repriză. Au fost chiar foarte aproape de a beneficia de o lovitură la 11 metri, conform Sport.ro.


Citește și: Ce au făcut Gerard Pique și președintele Federației spaniole? Înregistrări revoltătoare!


Portarul croat Karlo Latica nu a putut fi învins în prima repriză. Astfel, Farul lui Gică Hagi a ratat, prin Robert Moldoveanu, în vârstă de 23 de ani, din poziție centrală. Reluarea lui Constantin Grameni, în vârstă de 28 de ani, a fost de asemeni respinsă de goalkeeper-ul CFR-ului. Cele 3 puncte au fost obținute de formația lui Dan Petrescu după succesul lui Daniel Birligea, în vârstă de 66 de ani, cu capul, după centrarea dată de Billel Omrani.

Gică Hagi, declarație de presă

Gheorghe Hagi a fost întrebat, la conferința de presă de după partida din Gruia, despre modul în care s-a impus formația lui Dan Petrescu.

“Ca om de fotbal, nu sunteți puțin deranjat că pragmatismul are câștig de cauză în fața spectacolului?”

“Nu, totdeauna trebuie să câștigi. Nu, nu cred că am făcut noi spectacol! Important e să câștigi, aveți un mare antrenor (n.r. către jurnalistul care i-a adresat întrebarea), un mare jucător, v-a adus la succese, manierele de a interpreta fotbalul sunt foarte multe. Profesori putem fi toți ca să comentăm. Mai greu e să faci o echipă să câștige, fiecare are maniera lui. Aveți o echipă frumoasa, puternică, experimentată, pragmatică, aspiră mereu la a câștiga. Și conducerea susține la nivelul cel mai înalt echipa, felicitări pentru tot ce fac, aveți un antrenor care v-a făcut să nu vă lipsească nimic. E un drum câștigător”, a spus Gică Hagi la conferință.

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj și principalul finanțator al ardelenilor, are o relație veche de prietenie cu Gică Hagi. Cei doi au jucat împreună, atât la echipa națională, cât și la Steaua. Au fost amândoi în loturile pentru Campionatele Mondiale din 1994 și 1998, precum și la EURO 1996 și EURO 2000.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate