Prima pagină » Sport » FCSB schimbă sistemul. De ce ar putea trece la 4-2-3-1

FCSB schimbă sistemul. De ce ar putea trece la 4-2-3-1

de Costin Cătălin Dumitrașcu

FCSB pare obișnuită cu sistemul 4-3-3. Însă din sezoanele următoare, sistemul s-ar putea schimba, potrivit sport.ro.

Vicecampioana ar urma să treacă la noul sistem din sezonul viitor. Managerul general, Mihai Stoica, a fost plăcut surprins de către Malcolm Edjouma, care pare a avea un viitor strălucit în FCSB. Așadar, echipa s-ar putea vedea nevoită să treacă în curând la un sistem cu doi închizători.


Citește și: David Popovici a revenit în România. “Sunt chiar onorat să reprezint țara asta frumoasă”


Ce spune managerul FCSB despre 4-2-3-1

“Ce văd acum este că un jucător adus în iarnă și care n-a intrat rău, dar care la un moment dat pierduse echipa în sistemul 4-3-3, e vorba de Edjouma, care arată excepțional. Dacă arată așa, iar Șut arată și el foarte bine, nu cred că ne vom permite luxul ăsta, cred că vom juca cu ambii titulari. Să schimbăm sistemul în principiu, da. E foarte bine să avem două sisteme. Arată prea bine, chiar prea bine!

Dacă îi ai pe toți, cineva va sta și nu va fi Olaru care va sta și nici Octavian. Olaru poate să joace și dreapta, orice. Noi am tras concluziile pripit după un meci în care am vrut să-l folosim acolo, cu Craiova la București. Dar e jucător prea bun”, a declarat Mihai Stoica, manager FCSB.

Edjouma nu a fost singura surpriză. Mihai Lixandru, dar și Joyskim Dawa, transferat de la FC Botoșani, par a avea un viitor în FCSB.

“Lixandru nu cred că va mai pleca de la noi. Se antrenează perfect. E foarte greu să-i lași să plece, că ai nevoie de așa ceva, chiar dacă sunt de sacrificiu.

Dawa are viteză neașteptat de bună și coordonare. Să nu fiu înțeles greșit, dar mulți africani au probleme de coordonare foarte mari. La el, chiar Neubert mi-a zis: ‘Urmărește-l, e surprinzător ce coordonare bune are”, a adăugat Stoica.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate