Prima pagină » Sport » Dan Petrescu, entuziasmat după victoria cu Rapidul

Dan Petrescu, entuziasmat după victoria cu Rapidul

de Costin Cătălin Dumitrașcu

CFR Cluj, condusă de Dan Petrescu, a învins în meciul cu Rapid, din Gruia, la Superliga României, cu 1 la zero.

Singurul gol al meciului a fost marcat de către Yuri. Golul a fost dat în prima repriză, în minutul al 18-lea. Evenimentul a marcat prima victorie a clujenilor, după pierderea supercupei României, cu Sepsi, cu 1 la 2. Astfel, au fost eliminați din preliminariile UEFA Champions League, la loviturile de departajare, cu Pyunik Erevan, potrivit sport.ro.


Citește și: Rafael Nadal dezvăluie motivul retragerii de la Wimbledon


Dan Petrescu, entuziasmat de noua victorie

Rapidul a avut o șansă să se redreseze în fața clujenilor, dar când Sebastian Colțescu a fluierat un penalty, în urma intervenției VAR, Bălgrădean a apărat lovitura primită de la Albu.

“Antrenez de vreo 23 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele patru meciuri la CFR nu mi s-a întâmplat, să iei gol în minutul 119, 89. Armenii n-au avut niciun șut, primul a fost în minutul 89. Cu Sepsi, la fel. Acum, se și terminase meciul și a venit faza penalty-ului, care clar a fost. E bine că e VAR, dar numai în pielea noastră să nu fiți. Bălgrădean a scos fantastic și cred că vom fi greu de oprit. Eu așa cred. În momentul ăsta, să se ferească toți de noi pentru că o să o aibă grea cu noi.

Prea mare ghinion am avut și o să fim foarte norocoși de acum. Eu nu le zic jucătorilor să se retragă, dar sunt ceva probleme fizice. Am stat foarte mult pe drumuri, multe antrenamente. Am schimbat toată echipa, numai Camora și Deac joacă mai mereu. Cred că v-ați obișnuit cu asta. Numai pe Bălgrădean l-am lăsat, care e portarul nostru cel mai important. O victorie incredibilă de moral.

Fără acea dramă era mult mai bine, dar sunt convins că a fost bine și așa. Se va întoarce norocul spre noi. O să vedeți, la orice șut vom da gol, iar alții vor da trei bare. Eu asta cred! Cel mai fericit sunt pentru patronul nostru. Cât stă acolo, noi trebuie să câștigăm toate meciurile pentru că mie mi-e deja dor de el. Nu am comunicat direct cu el pentru că n-am voie, dar cei care sunt aproape de el au vorbit cu el.

Îmi doresc să iasă cât mai repede și să fie alături de echipă, merită să fie aici cu noi. Planul B e foarte clar. Trebuie să ne calificăm în grupe și să luăm campionatul. Dacă ajungem în grupele Conference League, până la urmă nu e așa rău, trebuie să fim realiști”, a declarat Dan Petrescu.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate