Prima pagină » Sport » Ce se întâmplă cu Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, după ce fiul lor a murit la naștere

Ce se întâmplă cu Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, după ce fiul lor a murit la naștere

de Emma N Matei

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo trec acum prin cele mai grele momente din viața lor! Cu un ochi plâng, cu altul râd, după ce ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite pentru ei s-a transformat într-un coșmar.

Cei doi așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a gemenilor, un băiat și o fată. Din păcate însă, s-a produs o tragedie, iar fiul lor și-a pierdut viața la naștere.


Citește și: Sergiu Hanca, tată a treia oară. Soţia lui, Andreea, este însărcinată: “Nu înţelegea ce se întâmplă”


Ce se întâmplă acum cu Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Un prieten apropiat al Georginei a dezvăluit că speră să o vadă zâmbind iar în curând, după ce acum suferă enorm din cauza morții bebelușului ei.

Ivan Garcia este unul dintre prietenii pe care modelul îi numește “dragii mei”. El a apărut și în show-ul ei de pe Netflix “Eu sunt Georgina”, iar acum a făcut publice detalii despre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo.

Se pare că lucrurile în casa și în familia celor doi sunt foarte complicate după decesul fiului lor. Însă, iubita fotbalistului este o femeie foarte puternică și are acum parte de sprijinul familiei și al prietenilor, pentru a putea depăși această tragedie.

“A fost o săptămână foarte complicată, dar este normal. Este o fotografie foarte frumoasă, dar conține și multă tristețe. (n.r. despre poza postată de Ronaldo, după ce și-a adus fetița acasă). Ne așteptam să vină doi omuleți și nu s-a putut.

Nu o să mai spun prea multe, pentru că ei au cerut discreție. Însă, băiețelul lor a fost un omuleț mititel foarte iubit. Ea spune mereu că îi va pune întotdeauna pe primul plan pe copiii ei, așa că îi va da fetiței toată dragostea ei”, a declarat Ivan Garcia, conform Daily Mail.

Cum au făcut anunțul dureros

După ce Georgina Rodriguez și fetița ei au ajuns acasă, Cristiano Ronaldo a postat pe rețelele de socializare o imagine care a stârnit imediat un val de reacții din partea fanilor, care au ținut să le transmită gândurile lor bune.

„Cu cea mai mare durere anunţăm că băieţelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puţină speranţă şi fericire.

Vrem să le mulţumim doctorilor şi asistentelor pentru toată grija şi susţinerea. Suntem devastaţi de această pierdere şi cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băieţelul nostru, ne eşti un înger! Te vom iubi mereu”, a fost mesajul postat de Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare, când au anunțat tragedia.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate