Prima pagină » Sport » Ce au făcut Gerard Pique și președintele Federației spaniole? Înregistrări revoltătoare!

Ce au făcut Gerard Pique și președintele Federației spaniole? Înregistrări revoltătoare!

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Fotbalistul spaniol Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, este vizat de mai multe atacuri. Au fost făcute publice mai multe înregistrări audio efectuate în timpul discuției sale cu Luis Rubiales, președintele Federației.


Citește și: Sergiu Hanca, tată a treia oară. Soţia lui, Andreea, este însărcinată: “Nu înţelegea ce se întâmplă”


Noua formă în care se desfășoară Supercupa Spaniei este una din contribuțiile fundașului. Supercupa beneficiază de ajutorul firmei sale, Kosmos. Mai multe înregistrări audio, efectuate în anul 2019, au fost publicate în El Confidencial. În aceste înregistrări se aud discuții dintre președintele Federației iberice, Luis Rubiales și Gerard Pique. Cei doi discută despre schimbarea modului în care se desfășoară Supercupa.

“Să îți explice el aia cu calendarul”

Printre ideile exprimate, Pique a venit și cu propunerea de a împărți banii între echipe și Federație. Suma se ridică la 40 de milioane de euro la fiecare ediție. Mai mult decât atât, conform Sport.ro, Gerard Pique încasează prin firma sa și 4 milioane de euro, în fiecare an, sub formă de comision, de la guvernul saudit.

“Ținând cont că propunerea pe care mi-o fac asupra calendarului vine de la Asociația Fotbaliștilor Spanioli și de la Ligă, iar acum noi vom propune altceva, o nouă schimbare, cred că cineva, trebuie să ne gândim la cineva care să nu fii tu, ca să nu te asocieze pe tine, ar trebui să vorbească cu David Aganzo și să îi spună: ‘Ascultă, asta trebuie să ne iasă, e o propunere bună. Noi nu vrem să jucăm primele două etape din Cupă. Ne vine greu…’ . Orice, să ne gândim cum, în ce mod și cine ar putea să îl sune de la Barca pe David, chair de la Madrid. Însă, în mod clar, aici nu trebuie să greșim. Trebuie să ne gândim bine la ceva, pentru că e posibil ca cineva să îl anunțe în avans pe David Aganzo.”, spune Luis Rubiales într-una din înregistrări.

Gerard Pique îi răspunde: “Mi se pare bine, de câteva zile Aganzo îmi cere un video în care sprjinim Asociația Fotbaliștilor Spanioli, pentru că sunt proiectele astea…îmi cere un clip. Așa că i-aș putea spune: ‘Anunță calendarul Federației… și îți trimit un clip acum’, cu o scuză, știi? Și îi trimit clipul și îi spun: ‘Ascultă, să inițiem asta cu Federația că este rău…’ Să vedem ce îmi spune. Și îl avem pe Leo în spate, desigur, care îi va trimite un clip și tot, sau de la Barca i-am putea trimite un mesaj din partea tuturor căpitanilor.”

“Ai putea să îl condiționezi puțin. Nu să îl condiționezi, dar să îi spui: ‘Uite, îți trimit clipul meu, și pe cel al lui Leo. Apropo, cum e treaba cu Federația?’ Să îți explice el aia cu calendarul. Când îți explică, deși tu știi mult mai bine decât el cum este, calendarul, poți să îi spui că tu crezi că nu ți se pare ok și că dacă vrea ajutorul nostru…cum am putea înțelege ca apoi să îl susțină pe Tebas (n.r. președintele La Liga), ceva de genul ăsta…”, îi răspunde Luis Rubiales.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate