Prima pagină » Monden » Viciul ruşinos al lui Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut că este dependentă: “Este marea mea bucurie”

Viciul ruşinos al lui Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut că este dependentă: “Este marea mea bucurie”

de Loredana Ungureanu

Viciul ruşinos al lui Denise Rifai. Deşi activează în presă de câţiva ani buni, nu toată lumea îi ştia numele, însă, acum, de când prezintă emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kana D, a devenit una dintre cele mai apreciate jurnaliste.

Prezentatoarea a fost şi este extrem de discretă cu viaţa personală, astfel că nu se cunosc foarte multe lucruri despre ea. Recent, a recunscut că are un viciu, pe care încearcă să îl ţină sub control, chiar dacă îi creează dependenţă.


Citeşte şi: Dieta Mihaelei Rădulescu. Cum a slăbit vedeta 32 de kilograme: “Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul”


Viciul ruşinos al lui Denise Rifai

Îmi place să fumez shisha. Tutunul arăbesc este marea mea bucurie, dar nu mi-o permit des. Am avut un necaz cu mama, alături de care am stat internată câteva zile. Mi-am dat seama că pot să nu fumez, fără niciun fel de problemă. Asta apropo de viciu. În rest, am pasiuni mari… Îmi place marea, ador să mă plimb și sunt dependentă de oameni. Cred că acestea sunt „viciile” mele”, a declarat Denise Rifai pentru Taifasuri.ro.

Deşi nu a urmat studii jurnalistice, Denise Rifai şi-a dorit cu tărie să facă jurnalism economic, deşi tată ei era total împotriva acestei meserii.

Nu s-a pus problema așa. Eu am terminat ASE, iar tata era foarte mulțumit de ceea ce făceam. Specializarea mea se numea „Business administration”. Și tata mă întreba: „Te-ai pregătit atât de mult să conduci un business, ca să-ți schimbi jobul?”.

I-am explicat că facultatea m-a ajutat foarte mult, pentru că în România nu prea avem jurnaliști cu studii în domeniul economic. Cred că ar fi benefic să avem un jurnalism bazat pe domenii de activitate.

Este foarte greu să înveți Drept, ca să devii un jurnalist specializat pe DNA sau pe justiție, în general. Eu am avut o evoluție bună pentru că am avut o bază. Altfel, cum să înveți? De la televizor?

Eu știam ce se discuta în zona economică și cunoșteam limbajul de specialitate. Culmea, mi-a luat mult să învăț să vorbesc tocmai în „limbaj omenesc”, cum spuneau șefii mei“, a mai dezvăluit vedeta pentru sursa menţionată mai sus.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate