Prima pagină » Monden » Teodora de la Insula Iubirii a născut! Soția lui Alex Marcu a dezvăluit ce nume au ales pentru fetița lor

Teodora de la Insula Iubirii a născut! Soția lui Alex Marcu a dezvăluit ce nume au ales pentru fetița lor

de Emma N Matei

Veste neașteptată! Teodora de la Insula Iubirii a născut o fetiță perfect sănătoasă. Soția lui Alex Marcu a făcut publice primele imagini pe rețelele de socializare cu micuța lor. De asemenea, s-a aflat și ce nume au ales pentru ea.

Au format cel mai controversat cuplu al acestui sezon Insula Iubirii. La început, păreau să fie singurii cu o relație perfectă. Dar adevărul a ieșit ușor-ușor la iveală. În cele din urmă, Teodora a decis să renunțe la căsnicia cu Alex Marcu. Însă, la întoarcerea în țară au primit vestea cea mare: fosta concurentă de la Antena 1 urma să devină mamă.


Citește și: Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Rareș și-a mărit familia


Teodora de la Insula Iubirii a născut! Ce nume a ales pentru fetiță

După ce s-au întors în țară și au aflat că urmează să devină părinți, Teodora și Alex Marcu au decis să își mai acorde o șansă. Conform celor mai recente postări ale tinerei de pe rețelele de socializare, se pare că aceasta nu regretă că a rămas alături de soțul ei.

“Este fix alegerea mea lângă cine vreau sa stau și cu cine vreau o familie! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu vă puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat! Tot ce contează este că sunt foarte bine și nu regret nici o secundă alegerile făcute!”, scria Teodora pe contul ei de Instagram.

Teodora de la Insula Iubirii a născut! Recent, tânăra fostă concurentă de la Insula Iubirii a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a dezvăluit că fetița ei a venit pe lume în data de 31 iulie 2022, la ora 04:44. Conform celor de la Spynews, se pare că pe micuță o cheamă Emma Marcu. Soția lui Alex de la Insula Iubirii nu a dezvăluit mai multe amănunte, dar a decis să le arate urmăritorilor ei și o poză cu fetița.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate