Prima pagină » Monden » Surpriză totală! Gestul făcut de Livia, soția lui Cătălin Bordea, după ce s-a aflat că l-a părăsit pe câștigătorul America Express

Surpriză totală! Gestul făcut de Livia, soția lui Cătălin Bordea, după ce s-a aflat că l-a părăsit pe câștigătorul America Express

de Emma N Matei

Soția lui Cătălin Bordea l-ar fi părăsit pe câștigătorul America Express, conform informațiilor apărute în presă. Problemele din căsnicia lor sunt unele mai vechi, dar cei doi au încercat să își mai dea o șansă, după ce actorul s-a întors din aventura de peste Ocean.

Cătălin Bordea este foarte îndrăgostit și în prezent, nu își dorește deloc această despărțire, dar frumoasa brunetă ar fi decis până la urmă că divorțul este singura soluție. Nu ar fi vorba despre infidelitate, ci pur și simplu dragostea Liviei pentru soțul ei s-a stins.


Citește și: Teodora de la Insula Iubirii a născut! Soția lui Alex Marcu a dezvăluit ce nume au ales pentru fetița lor


Cine este, de fapt, soția lui Cătălin Bordea

Livia Bordea este originară din Măcin, județul Tulcea, dar s-a mutat cu ani în urmă în București. Soția lui Cătălin Bordea s-a îndrăgostit de actor în anul 2012. Doi ani mai târziu cei doi au făcut cununia civilă. În anul 2019 au făcut și nunta. Livia Bordea lucrează ca instructor de kangoo jumps, iar în trecut a lucrat și ca stewardesă, locuind pentru o perioadă în Dubai, conform Viva.ro. De asemenea, cei doi își deschiseseră o afacere împreună, după întoarcerea lui Cătălin Bordea de la America Express.


Citește și: Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Rareș și-a mărit familia


Gestul făcut de Livia Bordea, după ce l-a părăsit pe câștigătorul America Express

După ce a decis să mai dea o șansă căsniciei ei, acum bruneta s-a săturat/ A plecat definitiv de acasă și s-a mutat la o prietenă. În plus, fanii cuplului au descoperit că soția lui Cătălin Bordea și-a șters contul de Instagram. Asta la scurt timp după ce s-a aflat despre despărțrea celor doi parteneri de viață.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, în exclusivitate pentru Cancan.ro.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate