Prima pagină » Monden » Seiful lui Culiță Sterp a fost găsit? Anunțul de ultimă oră făcut de Luis Lazarus

Seiful lui Culiță Sterp a fost găsit? Anunțul de ultimă oră făcut de Luis Lazarus

de Emma N Matei

Luis Lazarus, cel care s-a ocupat îndeaproape de cazul furtului din casa familiei Sterp, a anunțat acum că sunt șanse foarte mari ca seiful lui Culiță Sterp să fi fost găsit.

Jurnalistul a pus cap la cap niște informații aflate despre niște descinderi ale polițiștilor, care ar fi reținut niște bărbați ce au furat un seif care conținea suma de 300.000 de euro. Cu toate acestea, încă nu a primit o confirmare oficială din partea familei Sterp.


Citește și: Câți bani se aflau, de fapt, în seiful lui Culiță Sterp. Artistul a mărit recompensa de 20.000 de euro, anunțată de Iancu SterpSeiful lui Culiță Sterp a fost găsit? Anunțul făcut de Luis Lazarus

Jurnalistul a intrat pe contul lui de Youtube, ca să facă noi dezvăluiri despre cazul jafului din casa mamei Geta. Cu câteva zile înainte de jaf, Culiță ar fi primit mai multe persoane în locuința familiei, iar Luis Lazarus bănuiește că ar fi vorba despre un grup care știa clar unde se afla seiful. Mai mult decât atât, deși Culiță și rudele lui au indicat mai mulți suspecți, Poliția Română nu ar fi interogat nicio persoană dintre cele vizate.

“Aceste imagini au fost livrate de Poliția Capitalei, în urma faptului că s-au făcut niște descinderi. La descinderile respective au fost arestați niște cetățeni bănuiți de furtul unui seif. Acuma, discuția cu privire la faptul că seiful este sau nu al lui Culiță o vom face în cursul serii, când sper să dau de Culiță și să facem un live. Imaginile au fost filmate la fața locului.

Descinderile au dus la arestarea a trei persoane. Sunt arestate preventiv încă din 27 iulie și încă sunt în arest. Pe TikTok a apărut un material în care se vorbește despre faptul… E o preluare, asta e de la Poliția Capitalei. Prima dată v-am arătat materialul brut, iar acela a fost preluat. ’10 percheziții, 3 bărbați sunt suspectați că ar fi furat un seif care conținea 300.000 de euro’, zice Poliția Capitalei. Problema este că nu putem să știm dacă aceeași echipă care a spart casa din București Ilfov este aceeași care i-a spart casa lui Culiță Sterp”, a declarat Luis Lazarus, pe Youtube, despre seiful lui Culiță Sterp.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate