Prima pagină » Monden » Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare! De ce s-au certat cei doi. Nu și-au mai vorbit un an de zile

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, dezvăluiri uluitoare! De ce s-au certat cei doi. Nu și-au mai vorbit un an de zile

de Emma N Matei

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au avut mereu o relație specială. Designerul este prieten de mulți ani cu fosta lui colegă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Mai mult decât atât, el i-a botezat fiul, pe Alex.

Și-au fost alături la bine și la greu, s-au înrudit prin alianță, dar se pare că lucrurile nu au fost mereu roz între cei doi. Acum au dezvăluit că a fost o perioadă în care s-au certat atât de tare încât nu și-au mai vorbit apoi timp de un an de zile.


Citește și: Theo Rose devine actriță. Pentru ce serial filmează


Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu nu și-au vorbit timp de un an

Se pare că cearta lor a fost una teribilă, iar “Regina regească” a mărturisit că totul s-a petrecut din vina ei. Împăcarea a avut loc pe litoral, iar acum cei doi se bucură că au rămas prieteni de suflet. Mai mult decât atât, anul acesta Bote este în culmea fericirii după ce finul lui, fiul Ralucăi Bădulescu, a intrat la ASE și a devenit student.

“Acum 20 de ani ne-am certat și nu ne-am vorbit un an de zile. Din vina ei, pentru că e foarte căpoasă. Dar eu o iubeam oricum, și ea mă iubea pe mine, dar după aia ne-am împăcat. Tu ai făcut primul pas, ai zis: ‘știu că am greșit, asta e!’ (n.r. Cătălin Botezatu către Raluca Bădulescu) Ea știa, iar eu fac orice pentru fericirea ei. I-am botezat copilul, l-am crescut. Și cu părinții ei care sunt niște oameni extraordinari, sunt adorabili. Uite, ne-a crescut copilul mare”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, pentru Ego.ro.

Din păcate însă, nu toate lucrurile sunt bune anul acesta pentru Raluca Bădulescu. Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a șocat pe toată lumea cu vestea divorțului de Florin Stamin. Păreau să aibă unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, dar se pare că povestea lor de iubire a ajuns într-un mod dureros la final.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare’, a declarat Raluca Bădulescu.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate