Prima pagină » Monden » Oana Roman, la un pas de moarte! Ce a pățit în urmă cu 8 ani, când a născut-o pe Isabela

Oana Roman, la un pas de moarte! Ce a pățit în urmă cu 8 ani, când a născut-o pe Isabela

de Emma N Matei

Oana Roman a devenit mamă în urmă cu opt ani, dar acel moment a fost și unul dureros pentru vedetă. Din cauza unor complicații, a ajuns la un pas de moarte. 

La doar patru zile după ce a născut prin cezariană, Oana a început să sângereze și a ajuns iar pe masa de operație. Risca să facă septicemie, dar nici această intervenție nu a rezolvat complet problema.


Citește și: Cum arată fiicele lui Puya. Dragoș Gărdescu și soția lui, Melinda, au împreună trei fete


Oana Roman, la un pas de moarte!

După operație, medicii au descoperit că infecția îi afectase deja mușchii peretelui abdominal, precum și intestinul gros. S-a ajuns, în cele din urmă, la cea de-a treia operație. Aceasta a reușit, dar Oana a fost nevoită să stea la reanimare timp de cinci zile.

Din fericire, acele clipe grele sunt acum doar o amintire urâtă. Însă, Oana Roman și-a dorit ca la împlinirea celor opt ani de la eveniment să îi mulțumească public partenerului ei de viață.

Se pare că Marius Elisei i-a fost atunci de un real sprijin. Acest lucru nu i-a fost deloc facil, ținând cont că abia devenise tătic și trebuia să aibă grijă și de fetița lor, un bebeluș abia venit recent pe lume.

Ce a pățit vedeta în urmă cu 8 ani

Oana Roman a făcut acum o mărturisire emoționantă, adresată partenerului de viață. Postarea ei de pe rețelele de socializare a impresionat multă lume.

“Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eternă. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine.

Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipă de clipă deși avea în grijă și un copil de 2 luni jumate acasă. Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea să-ți fie aproape în cele mai grele momente.

M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mână, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmată și arătam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut să mă simt femeie deși practic eram o epavă!

Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales că nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții, nici ‘prietenii’ . Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu.

Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit să- l umplu apoi cu nimeni în afară de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme până la urmă am înțeles că doar împreună vrem să mergem pe drumul vieții”, a scris Oana Roman, pe contul ei de Instagram.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate