Prima pagină » Monden » Mama Geta, veste bună din America! Ce a dezvăluit familia Sterp: “M-a sunat un domn…”

Mama Geta, veste bună din America! Ce a dezvăluit familia Sterp: “M-a sunat un domn…”

de Emma N Matei

Mama Geta a primit o veste bună tocmai din America. Familia Sterp s-a bucurat enorm cu această ocazie, așa că Geta, sora lui Culiță Sterp, a filmat toată întâmplarea și a postat vlogul pe canalul ei de Youtube.

Frații Sterp și mama lor au strâns de-a lungul timpului o comunitate mare de fani. Aceștia urmăresc cu sufletul la gură aventurile postate de aceștia pe rețelele de socializare.


Citește și: Culiță Sterp a fost jefuit. Casa mamei Geta, spartă de hoți. Ce s-a întâmplat cu seiful în care se afla o sumă colosală


Ce veste a primit mama Geta din America

Unul dintre fanii familiei Sterp, Rafael, și-a dorit să îi surprindă pe cei pe care îi admiră atât de mult, încât le-a trimis un colet uriaș, plin de cadouri.

“M-a sunat un domn și zice: ‘V-am adus un pachet din America!’ Eu mă bucur ca un copil. Tu, care muncești în America, te-ai gândit la noi după ce ne-ai văzut pe rețelele de socializare… Îți mulțumim!”, a spus mama Geta.

“Eu l-am întrebat pe Rafa cum să ne revanșăm pentru tot ce ne-a trimis, iar el ne-a dat un răspuns așa de fain, a zis că asta e recompensa lor pentru noi, deoarece prin vlogurile pe care le postăm au reușit să își mai aline din dorul de cei dragi, de țară, de casă. Eu, mama și Iancu ne-am bucurat ca niște copii atunci când vine Moș Crăciun. Mulțumim, Rafael și Tabitha!”, a dezvăluit și Geta Sterp, sora lui Culiță, în vlogul de pe Youtube.

Aceste momente de bucurie pentru mama Geta au venit ca o binecuvântare, după ce familia Sterp a trecut prin momente cumplite în ultimele luni. Casa mamei Geta a fost spartă. Seiful în care Culiță Sterp avea câteva sute de mii de euro a fost furat. Autoritățile române nu s-ar fi implicat cum trebuie în cazul acestui jaf. Astfel încât pe fir a intrat și Luis Lazarus, cel care a dezvăluit recent că are niște posibile informații de interes în legătură cu seiful lui Culiță Sterp. (Citește AICI întreaga poveste)


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate