Prima pagină » Monden » Lorena Buhnici, gest șocant după declarațiile controversate ale soțului ei! Ce a putut să facă soția lui George Buhnici

Lorena Buhnici, gest șocant după declarațiile controversate ale soțului ei! Ce a putut să facă soția lui George Buhnici

de Emma N Matei

George Buhnici a șocat o țară întreagă cu declarațiile controversate făcute în cadrul unui interviu recent. Aflat la Neversea, jurnalistul a mărturisit cu o sinceritate uluitoare că el vine pe litoral ca să vadă femei cu trupul lucrat la sală. Mai mult decât atât, a făcut aceste declarații chiar de față cu soția lui, Lorena Buhnici.

Însă, lucrurile nu s-au oprit aici! După aceea, fostul prezentator de la Pro TV a continuat și a comparat-o pe partenera lui de viață cu o minoră. De altfel nu este pentru prima dată când face acest lucru, afirmând același lucru și într-o postare din trecut, de pe contul lui personal de Instagram.


Citește și: Dorian Popa, pierdere de 15 mii de euro. Ce i-a spus Teo Trandafir


George Buhnici, declarații revoltătoare

După ce a fost întrebat de reporterii Antena Stars despre festivalul Neversea, discuția s-a dus într-o direcție care i-a șocat pe mulți.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a declara George Buhnici.

După aceste afirmații, fosta vedetă Pro TV i-a surprins atât pe reporter, cât și pe soția lui, pe care a comparat-o cu o… minoră!

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea! (…) Auzi, dacă-ți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră! Că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese!”, a adăugat Buhnici.

Cum a reacționat Lorena Buhnici, după interviul cu soțul ei

Astăzi, 18 iulie 2022, Lorena a dat de înțeles că susține spusele soțului ei. Fără vreo referire directă la declarațiile controversate ale acestuia, ea a anunțat pe InstaStory că se află la sală. Rămâne de văzut cum va continua acest scandal, mai ales că au apărut ulterior foarte multe voci cunoscute care îl critică dur în mod public pe George Buhnici.

Lorena Buhnici, reacție neașteptată după declarațiile soțului ei.

Lorena Buhnici, reacție neașteptată după declarațiile soțului ei. Sursă foto: Captură InstaStory


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate