Prima pagină » Monden » Noi imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson. Cum s-au afișat acum cei doi

Noi imagini cu Kim Kardashian și Pete Davidson. Cum s-au afișat acum cei doi

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Kim Kardashian le oferă fanilor o nouă perspectivă asupra relației ei cu Pete Davidson. Regina realității a postat mai multe fotografii împreună cu starul “Saturday Night Live”, în vârstă de 28 de ani. Pozele sunt făcute la recenta premieră “Kardashians”, pentru a sărbători succesul emisiunii de pe Hulu.

“PREMIERA KARDASHIANS!” se intitulează postarea lui Kardashian pe Instagram. “Am avut premiera acum două săptămâni și sunt uluit că am avut cea mai mare premieră din istoria HULU! Dincolo de recunoscători când am auzit această veste!!”.

Kim Kardashian a purtat o rochie produsă de regretatul Manfred Thierry Mugler

Instagram will load in the frontend.

Fondatoarea Skims a mai menționat că s-a simțit onorată să poarte o rochie produsă de regretatul Manfred Thierry Mugler, la evenimentul din Los Angeles: “Manfred Mugler mi-a făcut această rochie anul trecut înainte de a muri”, a adăugat Kim Kardashian, “și am simțit magia din el când am purtat-o!“.


Citește și: Kourtney Kardashian credea că totul s-ar termina dacă ar avea o relație intimă cu Travis Barker


Deși Kim Kardashian apare singură în cele mai multe dintre noile poze, în trei dintre ele apare alături de Davidson, în timp ce iese dintr-o mașină și apoi ținându-se de mână cu el, înainte de a călca pe covorul roșu.

Următorul eveniment la care Kardashian și Davidson vor participa împreună este Cina corespondenților Casei Albe din 2022, în acest weekend, la Washington, DC. Page Six a dezvăluit în exclusivitate că sunt pregătiți să participe la sărbătoare, unde gazda serii, Trevor Noah, va glumi pe seama președintelui Biden.

“Nu cred că ar trebui să simtă că sunt în siguranță”, ne-a spus o sursă, sugerând că probabil Noah va face glume și despre cuplul Kim Kardashian – Pete Davidson. “Trevor și-ar putea îndrepta atenția către Kim și Pete”.

Kim Kardashian și Pete Davidson sunt așteptați să stea la masa Disney/ABC. Noul reality show al Kardashians este difuzat pe Hulu, care face parte din portofoliul de servicii de streaming al Disney.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate