Prima pagină » Monden » Iancu Sterp și iubita lui au făcut pasul cel mare! Ce a anunțat fiul mamei Geta despre Denisa

Iancu Sterp și iubita lui au făcut pasul cel mare! Ce a anunțat fiul mamei Geta despre Denisa

de Emma N Matei

Iancu Sterp a anunțat că el și iubita lui au făcut pasul cel mare! Relația lui cu Denisa a devenit tot mai serioasă, iar cei doi îndrăgostiți nu au mai putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt, așa că s-au mutat împreună. 

Tânăra care l-a cucerit pe fiul mamei Geta este studentă la Timișoara, mai are un an de facultate, așa că au decis să se mute împreună până când termină școala. De altfel, Iancu a dezvăluit recent că își dorește chiar să se însoare anul viitor.

Citește și: Geta Sterp, în lacrimi înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Culiță Sterp

Iancu Sterp și iubita lui au făcut pasul cel mare!

Iancu și Denisa locuiesc într-un apartament suficient de spațios, cu balcon și au chiar și un iepuraș ca animal de companie. Fiul mamei Geta a lăudat-o pe iubita lui pentru că are mare grijă de el. Însă, Denisa a făcut și o gafă când a parcat greșit și a primit chiar și o amendă de 300 de lei când a încălcat regulile.

“Mă aflu alături de prințesa prințeselor aici, Denisa. E cea mai bună șoferiță, dar cu parcările nu prea le are. Uite ce a făcut, am primit poza asta. Denisa mai are un an de facultate aici, la Timișoara. Noi ne-am mutat împreună, după cum se vede. Bine, când pot și eu mai merg și pe acasă, mai am treabă și pe acasă, dar treaba ei e aici la școală, așa că stau și eu aici. Am venit cu mașina mea și m-am trezit după ea, că eu nu-s la școală și primesc poza asta de când m-am trezit. A blocat niște bătrâni cu mașina, nu mai puteau ieși din curte.

Am început cu stângul mutarea asta la Timișoara. Dar nu e nimic, Denisa, dacă am început cu stângul, terminăm cu dreptul. Aici e apartamentul în care ne-am mutat. Aici a stat prietenul meu. Ăsta este unul dintre dormitoare, aici e baia, aici mai este încă un dormitor, e spațiu. Aici e living, bucătărie, e destul de spațios. Deci în caz că ne certăm putem dormi separați. Ce bine de mine! Cum era dacă eram cu una care nu era harnică?

Mama Geta, nu mai vin acasă, aici e traiul bun, relax, somn de voie, mâncărică. Am învățat să fac și cafea și am și animale de companie. Am plecat de acasă ca să scap de treabă și tu mă pui la treabă? Uite, a băgat cartofii la cuptor, face de mâncare. Nu că vreau să mă laud, dar am cea mai șmecheră iubită. Ce harnică e, și hainele mi le împăturește. Ce poți să mai vrei de la viața asta? Polițaiul ăla l-ai bătut când ți-a dat amendă? N-o putut să te scape fără amendă. Ți-a dat amendă 300 de lei? Cu 300 de lei ieșeam în weekend”, a dezvăluit Iancu Sterp, în vlogul de pe Youtube.

Citește și: Mama Geta, veste bună din America! Ce a dezvăluit familia Sterp: “M-a sunat un domn…”


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate