Prima pagină » Monden » Geta Sterp, în lacrimi înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Culiță Sterp

Geta Sterp, în lacrimi înainte de nuntă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Culiță Sterp

de Emma N Matei

Geta Sterp a izbucnit în lacrimi cu puțin timp înainte de nunta cu Sebastian. Sora lui Culiță Sterp s-a filmat în timp ce plângea și a explicat în vlogul ei care este motivul real pentru starea ei.

Se pare că viitorul ei soț nu este de acord ca sora lui Culiță să aibă grijă în continuare de animale. Familia Sterp va fi nevoită să vândă din oile familiei, pentru că mama Geta nu se va putea ocupa singură pe viitor de atât de multe, mai ales ținând cont că mai beneficiază de ajutorul fiicei ei doar până la nunta de pe 2 octombrie.


Citește și: Mama Geta, veste bună din America! Ce a dezvăluit familia Sterp: “M-a sunat un domn…”


Geta Sterp a izbucnit în lacrimi, chiar înainte de nuntă

Sora lui Culiță Sterp a fost pentru ultima oară în întâmpinarea oilor, pe care le-a coborât de pe munte și le-a pregătit pentru transportul către Constanța. Cu această ocazie, le-a transmis urmăritorilor ei de pe Youtube ce se întâmplă cu ea, înainte să se căsătorească.

“Cu siguranță ați observat și voi că nu am mai fost la fel de activă în ultima perioadă, deoarece mai este foarte puțin și o să mă căsătoresc. Dar bineînțeles că am emoții și chiar îmi vine să plâng. Am plecat de acasă și merg în calea oilor, căci le coborâm de la munte. Venind așa pe drum, m-a luat melancolia. Mai e foarte puțin timp și o să mă căsătoresc.

Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.

Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul”, a mărturisit Geta Sterp, în vlogul de pe Youtube.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate