Prima pagină » Monden » Florin Dumitrescu și-a luat permisul de conducere. Juratul Chefi fără Limite, mesaj pentru soția lui

Florin Dumitrescu și-a luat permisul de conducere. Juratul Chefi fără Limite, mesaj pentru soția lui

de Loredana Ungureanu

Florin Dumitrescu și-a luat permisul de conducere. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România, are o soţie frumoasă, doi copii superbi, iar de curând a intrat şi în posesia carnetului de şoferi.

Mândru tare de această performanţă, chef-ul a împărtăşit vestea cea bună cu prietenii virtuali. Totodată, i-a transmis şi soţiei sale că este o plăcere să devină “şoferul ei personal”.


Citeşte şi: Dieta Mihaelei Rădulescu. Cum a slăbit vedeta 32 de kilograme: „Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul”


Florin Dumitrescu și-a luat permisul de conducere

Acel momente cand ai permis de conducere si devii soferul personal al sotiei si al copiilor, inaltator. Mai ales cand ai cafenea langa locul de parcare 🤪 @cristinasimadumitrescu e doar frig, in rest e placerea mea sa te conduc pe unde ai nevoie (deloc ironic)“, este mesajul transmis de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Fanii au reacţionat imediat la postare, felicitându-l, atât pentru obţinerea permisului de conducere, cât şi pentru familia frumoasă pe care o are şi relaţia cu soţia lui.

Când iubești cu adevărat faci totul cu placere!! Chiar dacă uneori e ca un sacrificiu! E super plăcut sa ajuți pe cât posibil! Se vede pe tine ca ai suflet bun, caracter plăcut! Sănătate la toată familia!/ Felicitări pentru permis/ Idem! Și cum e traficul prin București… Ele sigur vor trai mai mult decât noi/ Il sperii pe Scarlatescu de tot, după ce că nu se însoară, nici gand de permis“, sunt doar câteva dintre comentariile primite la postare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Florin Dumitrescu şi soţia lui, Cristina

Cei doi s-a cunoscut în urmă cu unsprezece ani. Cristina venise la restaurantul la care Florin Dumitrescu era bucătar, pentru a afla mai multe despre el, cu scopul de a scrie un articol.

Pentru Florin Dumitrescu a fost dragoste la prima vedere. Și pentru că dragostea trece prin stomac, bucătarul a apelat la o strategie clasică: i-a pregătit Cristinei un desert, care să o impresioneze. Apoi a căutat-o pe Facebook, iar după ce Cristina i-a acceptat cererea de prietenie, totul a venit de la sine.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate