Prima pagină » Monden » Fetița Jamilei a împlinit 5 ani

Fetița Jamilei a împlinit 5 ani

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Cei mai mulți oameni o cunosc pe Jamila drept autoarea de succes a unui site cu rețete de gătit și anume jamilacuisine.ro. Site-ul este faimos pentru abordarea video a rețetelor. Fiecare rețetă culinară are atașată și varianta video, în care mâncarea sau desertul sunt pregătite de către Jamila în fața camerei.

Recent, Jamila a postat pe Facebook o urare cu ocazia zilei de naștere a fetei sale, acum în vârstă de 5 ani. În această postare, Jamila spune:

“Iubita mea minunata a implinit ieri 5 ani! Acum 5 ani eram mega panicata de ideea ca aceasta fiinta micuta depindea in totalitate de mine si ca eu nu stiam de unde s-o apuc. In acesti 5 ani am crescut odata cu ea, am invatat sa-i fiu mama si mai ales, am invatat ce inseamna iubirea neconditionata. Sarah e un copil tare bun! E empatica, iubitoare si ambitioasa. Imi testeaza limitele in fiecare zi, insa viata cu ea este mai frumoasa, mai plina de sens, mai fericita! La multi ani, iubita mea! Te iubim mai presus de cuvinte!”


Citește și: Viciul rușinos al lui Denise Rifai. Prezentatoarea a recunoscut că este dependentă: “Este marea mea bucurie”


Cine e Jamila

Jamila este o tânără pasionată de gătit, în vârstă de 33 de ani, care a avut succes cu un canal de YouTube cu rețete. Canalul său de YouTube are peste un milion de abonați. Este căsătorită cu un marocan și are cu acesta doi copii. Porecla provine de la soacra ei. Aceasta nu a putut la început să îi pronunțe numele, Geanina și îi spunea Jamila.

Jamila a început să gătească în fața camerei pregătind masa pentru familia ei. Acum testează întâi fiecare rețetă până când îi iese la perfecție și abia apoi le prezintă în fața camerei de filmat.

Bucătărie marocană

A învățat să gătească în copilărie, când părinții ei erau plecați la muncă. Nu îi plăcea mâncarea lăsată de părinții ei în frigider, așa că a învățat să gătească singură. Mai mult decât atât, atunci când s-a căsătorit cu soțul ei marocan, a fost nevoită să diversifice varietatea de bucate, pentru că marocanii mănâncă mai condimentat, au alte feluri de mâncare și folosesc condimente destul de rare în România.


Sursa: Facebook și bzi.ro


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate