Prima pagină » Monden » Diana Sar, detalii picante: “Nu este un subiect tabu, în opinia mea”

Diana Sar, detalii picante: “Nu este un subiect tabu, în opinia mea”

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Diana Sar este un binecunoscut model. Ea a apărut în mai multe editoriale de modă, dar și în serialul Vlad. Serialul a fost difuzat pe Pro TV pentru mai mult timp.

Diana Sar nu se dă în lături nici de la a avea o activitate intensă pe rețelele de socializare. Aici, stilul ei sexy și cool a fost mereu remarcat, potrivit ELLE.


Citește și: Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut


“Nu mi-am format neapărat un stil, adică îmi place să fiu versatilă. Adică uneori îmi place să fiu elegantă, alteori să mă duc sport, alteori edgy. Mai nou am început să mă duc și către latura asta, depinde de eveniment și de temă”, spune Diana Sar.

Actrița care a jucat în serialul Vlad a acordat un interviu în care a vorbit și despre viața ei amoroasă, dar și despre carieră. Diana a vorbit despre relații toxice și despre ce așteptări ar avea de la un partener de viață.

“Cred că foarte multe dintre noi trecem la un moment dat printr-o relație toxică, din care ajungem să învățăm foarte multe. Și o relație toxică are momentele ei bune, dar, la un moment dat, ne dăm seama că nu merge ceva și este o oportunitatea de a lucra noi pentru noi. Am vorbit deschis pentru că nu mi se pare că există o nevoie de a ascunde, încurajez mersul la terapeut și psiholog, aș fi vrut să merg mai devreme, însă acesta a fost un imbold de mă duce. Mă ajută, este foarte important, nu doar pentru asta, ci și pentru a rezolva celelalte traume”, spune Diana Sar, în interviu.

Ce spune Diana Sar despre relațiile între persoane de același sex

Diana Sar susține comunitatea LGBTQ+. A fost mereu prezentă la evenimentele organizate de comunitatea LGBTQ+. Întrebată cum ar fi dacă ar avea o relație cu o femeie, ea a răspuns:

“Încă nu am întâlnit femeia cu care să îmi doresc să creez o relație, sunt mai multe lucruri la mijloc, dar, dacă aș întâlni femeia, sigur, nu m-ar interesa de absolut nimic, de ce zice lumea. Nu m-aș ascunde, căci știu că și asta e o problemă în România. Acum am o comunitate, am o voce, pot să mă folosesc de ea ca să mai deschid lucrurile.

Dacă vrei să experimentezi și totul este într-un mediu sigur, în care toată lumea își dorește asta, nu mi se pare că este ceva greșit. Susțin să discutăm mai mult de lucrurile acestea mai deschis, nu este un subiect tabu în opinia mea. România, din punctul acesta de vedere, este puțin în urmă, dar sunt progrese destul de mari. Mi se pare foarte frumos, nu rănim pe nimeni, nu facem rău nimănui, trebuie să înțelegem că alții sunt altfel decât noi”, a spus Diana Sar.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate