Prima pagină » Monden » De ce a renunțat Mihai Bobonete la cariera de inginer

De ce a renunțat Mihai Bobonete la cariera de inginer

Binecunoscutul actor Mihai Bobonete nu a urmat dintotdeauna calea actoriei, scrie Libertatea. Pentru a ajunge un actor de renume, a trebuit să renunțe la un viitor într-o carieră de inginerie. Tatăl său nu l-a susținut, în schimb mama sa l-a ajutat să se dezvolte.

Mihai Bobonete nu și-a dat seama de la început că are talent pentru comedie. Cât a fost copil, nu știa că posedă harul de a face oamenii să râdă.


Citește și: Vio de la Stand-Up Revolution: “O supăr constant pe soția mea cu glumele mele”


Mihai Bobonete povestește despre decizia de a deveni actor și despre copilărie

mihai bobonete despre copilarie

Mihai Bobonete povestește despre copilărie. FOTO: Facebook

„Târziu, undeva după vârsta de 18 ani. Mi-am dat seama că ceva trebuie să dau mai departe, ca în filmul ăla cu același nume, m-am gândit că ar fi bine ca pe oricine întâlnesc în oricare dintre zilele mele să îl fac să zâmbească, iar mai apoi, odată cu vârsta și drumurile vieții, m-am dus spre scenă”, a spus renumitul actor român. Mihai joacă în serialul „Las Fierbinți”, dar face și stand-up.

Mihai Bobonete a renunțat la o carieră ca inginer, pentru a deveni actor. Tatăl lui a fost dezamăgit de decizia sa, dar a avut-o mereu alături pe mama sa. „Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama mi-a fost aproape și mi-a suflat în pânze vântul necesar călătoriei mele în viață”, spune Mihai.

Cât despre perioada copilăriei, Mihai Bobonete o descrie ca pe o perioadă pe care și-o amintește cu drag: “Copilăria mea este plină de amintiri în mare parte plăcute, dar nu tot timpul de acolo pleacă totul, nu. În copilărie am fost un fel de om, la adolescență altul, iar acum sunt versiunea 3.0. Îmi amintesc cu drag de copilăria mea petrecută atât în zona Olteniei, cât și în Ialomița, două locuri atât de diferite și totuși atât de asemănătoare prin ceea ce am trăit atunci acolo. Bunicii, prietenii, praful de la țară, părinții care munceau din zori și până în creierii nopții, totul m-a ajutat să îmi pictez un tablou demn de Luvru despre copilăria mea”, povestește actorul.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate