Prima pagină » Monden » Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Actrița din serialul Adela, mesaj emoționant

Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Actrița din serialul Adela, mesaj emoționant

de Emma N Matei

Multă lume s-a întrebat cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Actrița din serialul Adela a transmis acum un mesaj emoționant pe conturile ei de pe rețelele de socializare, despre tânărul cu care seamănă foarte mult.

A devenit cunoscută în toată țara când Alex Velea s-a luptat pentru ea la Dansez pentru Tine. Familia ei era una tare necăjită. Fetița cu ochii de un albastru ireal i-a cucerit pe toți.

Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu

A impresionat-o atât de mult pe Ruxandra Ion, mama telenovelelor din România, încât femeia a luat-o la ea acasă, ca o fiică “de suflet”. Anii au trecut, iar Cristina a dovedit că este foarte talentată. A avut succes atât ca actriță, cât și în rolul de cântăreață și de prezentatoare TV.

Însă, chiar și după ce a cunoscut celebritatea, tânăra nu a uitat de rudele ei biologice. Acum a transmis un mesaj foarte emoționant, despre fratele ei.

Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu? “De câte ori reușim să ne luăm liber în același timp dăm o fugă până în locul în care am copilărit. Primul loc căruia i-am spus amândoi: “acasă”. De când ne-am făcut “mari” și avem amândoi permis de conducere ne e mai ușor să facem asta.

Plecăm la orice oră ne convine plus că 6 ore dus și 6 ore întors cu un om drag pe post de “copilot” care mai pune și muzică bună (adică eu), e un timp de calitate în care apucăm și noi să povestim și să punem țara la cale”, a dezvăluit actrița din serialul Adela, pe Instagram.


Citește și: Cum arată familia lui Mădălin Ionescu. Puţini ştiu că jurnalistul are un frate şi o soră


Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu? Ultimii doi ani au fost unii cu răsturnări de situație pentru vedetă. S-a despărțit de logodnicul ei, Vlad Gherman, după nouă ani de relație. Apoi și-a refăcut foarte rapid viața, însă nu se afișează prea des cu noul ei iubit.

A început să posteze mai des fotografii în care apare alături de acesta abia după ce Vlad și Oana Moșneagu și-au asumat în mod oficial povestea lor de iubire.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate