Prima pagină » Monden » Cum arată fiicele lui Puya. Dragoș Gărdescu și soția lui, Melinda, au împreună trei fete

Cum arată fiicele lui Puya. Dragoș Gărdescu și soția lui, Melinda, au împreună trei fete

de Emma N Matei

Multă lume s-a întrebat cum arată fiicele lui Puya. Artistul și soția lui au împreună trei fete. Chiar dacă Melinda Gărdescu stă departe de lumina reflectoarelor, două dintre fetițele pe care le are cu Puya au apărut în clipurile cântărețului.

Băiatul rău din rap-ul românesc este un familist convins, fiind de mulți ani împreună cu Melinda. Cu toate că soția lui se ferește de ochii curioșilor, Melissa și Iuliana, fiicele lui mai mari, au apărut într-un videoclip alături de cântăreț.


Citește și: Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Actrița din serialul Adela, mesaj emoționant


Cum arată fiicele lui Puya

Mezina Natalia nu apare atât de des în public, spre deosebire de surorile ei mai mari. Se pare că artistul a fost cucerit de soția lui după o întâmplare mai puțin… fericită!

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit… După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea… Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului. Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat… Primul copil nu prea l-am văzut. Aveam foarte multe spectacole, chiar și 4 într-o zi. Bine, nu mă plâng, că nu cred că o să mai am așa prea curând”, a povestit Puya în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cum arată fiicele lui Puya. Dragoș Gărdescu și soția lui, Melinda, au împreună trei fete

Așa arată fetele lui Puya. Imagine de colecție cu fiicele lui. Sursă foto: Viva

Artistul și Melinda Gărdescu au împreună trei fete

Deși are trei fete, cântărețul este foarte fericit și abia așteaptă momentul în care va deveni, peste ani, socru.

“Fetele sunt mult mai docile, sunt cuminți, sunt iubitoare. Noi eram trei băieți și o fată, cea mai mică. Nu vrei să știi ce era în casă. Eu sunt mulțumit că sunt trei fete. O să am și trei băieți, ginerii. Ăia vor fi băieții mei. De abia îi aștept! O să fie cei mai buni prieteni ai mei”, declara Puya în trecut, conform Viva.

Cu toate că sunt de mulți ani împreună, artistul este în continuare la fel de îndrăgostit de soția lui. Mai mult decât atât, el nu se ferește să îi facă declarații publice.

“La mulți ani, Melinda! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ziua în care ai apărut în viața mea. Te iubesc! Dacă ziua aia nu ar fi fost, rămâneam un bagabont pe străzi cu mașina scumpă, fără casă, umblând cu copiii altora”, scria recent Puya, pe contul lui de Instagram.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate