Prima pagină » Monden » Cum arată familia lui Mădălin Ionescu. Puţini ştiu că jurnalistul are un frate şi o soră

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu. Puţini ştiu că jurnalistul are un frate şi o soră

de Loredana Ungureanu

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu. Atât jurnalistul, cât şi soţia lui, Cristina Şişcanu, sunt cunoscuţi publicului, chiar dacă au ieşit din lumina reflectoarelor. Cei doi nu mai activează în televiziune, au în derulare diverse proiecte online, iar vedeta este şi influenceriţă pe Instagram.

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu

Nu la fel de cunoscută este însă familia prezentatorului, pe care acesta a popularizat-o recent în mediul online. Mădălin Ionescu și-a surprins recent fanii de pe reţelele de socializare cu o imagine rară, în care apare alături de mama și de cei doi frați ai săi, Dalina și Dragoș. Cei trei fraţi şi-au sărbătorit mama, la aniversarea sa de naştere.


Citeşte şi: Dieta Mihaelei Rădulescu. Cum a slăbit vedeta 32 de kilograme: “Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul”


Mădălin Ionescu, alături de mama lui şi cei doi fraţi

Mădălin Ionescu, alături de mama lui şi cei doi fraţi

Tatăl lui Mădălin Ionescu s-a stins din viaţă

Jurnalistul a anunţat că tatăl lui s-a stins din viaţă pe 14 august 2021, cu o zi înainte de Adormirea Maicii Domnului, o sărbătoare pe care o preţuia foarte mult. Mădălin Ionescu nu a oferit foarte multe detalii despre decesul părintelui său, a precizat doar că se afla în agonie.

Tatăl meu s-a stins seara trecută… in prezenta mea și a mamei mele… Așa a fost sa fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El … s-a numit Marin și s-a dus dincolo in preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfasietor!

Nu o sa pot uita vreodată contorsionarea aceea specifica momentului in care sufletul se desprinde de trup …și nici liniștea de după. Tata s-a stins la cinci minute după ce, vazandu-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu sa-i curme suferința sau sa-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tata, realmente ! Ne-a iubit pe toți fratii cu o dragoste desăvârșita.

Pot sa spun despre el ca nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanista puternica și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o pana la final, chiar și in fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat in ultimii ani.

Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești . Unul dintre eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a laudat niciodată cu meritele lui . Și-a făcut cu ardoare datoria fata de țara, fără sa ceara aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ in urma lui si cred ca acest fapt e un privilegiu al destinului.

Inaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât sa va rog : iubiti-vă părinții ! Mult ! In fiecare clipa . Nu pregetati sa faceti gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea… Părinți, iubiți-va copiii! Energia familiei e vindecătoare si unica!

Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate