Prima pagină » Monden » Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut

Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut

de Emma N Matei

Cristina de la Insula Iubirii și Sebastian păreau să aibă una dintre cele mai sudate relații din sezonul 6. Însă, povestea lor de iubire a ajuns la final. 

Sebi a fost atras de ispita Oana, iar Cristina a dezvăluit că este și ea atrasă la rândul ei de o ispită, de Bogdan. Apoi cei doi iubiți au pus capăt relației. În plus, și-au dat reciproc libertatea de a încerca ceva nou.


Citește și: Insula Iubirii 2022. Ce cupluri rămân împreună după sezonul 6? Decizie șocantă în cazul Teodorei și a lui Alex


Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii, fosta iubită a lui Sebastian?

Din păcate pentru blondină, discuțiile plăcute de la început pe care le-a avut cu fostul soț al lui Hannelore s-au transformat rapid într-un veritabil conflict. A renunțat la “profunzimea” lui Sebi și a ales “prospețimea”. Dar a regretat amarnic rapid că a încercat să se tot apropie de Bogdan.

În tot acest timp, Sebi a părut să oscileze între amintirile frumoase cu fosta iubită și săruturile pasionale cu ispita Oana. După eșecul avut cu Bogdan, Cristina s-a reorientat în mod surprinzător către Denis. Mai mult decât atât, așa cum vă povesteam AICI, cei doi chiar au avut o relație timp de două luni după ce s-a terminat show-ul de la Antena 1.

Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut

Așa arată acum Cristina de la Insula Iubirii, fosta iubită a lui Sebastian. Sursă foto: Colaj Canva/Instagram

În prezent, medicul stomatolog Cristina Nimereală, așa cum se prezintă pe rețelele de socializare, a urmat trendul lansat de alte concurente din trecut de la Insula Iubirii. Marea majoritate a acestora și-au făcut schimbări radicale de look după reîntoarcerea în România. Acesta este, se pare, și cazul Cristinei.

Fosta iubită a lui Sebastian a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, în care s-a afișat cu părul vopsit. Fanii au reacționat rapid și au apreciat că o prinde mult mai bine culoarea actuală decât blondul din emisiune.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate