Prima pagină » Monden » Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Rareș și-a mărit familia

Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Rareș și-a mărit familia

de Emma N Matei

Mulți fani au fost curioși să afle cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Se pare că blondina are totuși și motive de bucurie, după dezamăgirea produsă de despărțirea de Rareș, după difuzarea la TV a finalei emisiunii de la Antena 1.

Cu toate că aspectul ei fizic nu pare să fie foarte diferit de cel pe care îl avea în perioada în care apărea la TV, ceea ce s-a schimbat total după concurs a fost viața ei amoroasă.


Citește și: Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut


Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii 2022?

Este tot pasionată de mersul la sală, așa că are în continuare un trup de invidiat. Dar starea ei sufletească pare să fi avut destul de mult de suferit în urma emisiunii.

A fost criticată de mulți din cauza deciziilor pe care le-a luat în emisiune. Haterii i-au transmis multe mesaje urâte după difuzarea finalei de la Antena 1. Însă, Cerasela încearcă să treacă peste toate răutățile și să își vadă mai departe de viață.

“Măcar am ochii frumoși și sufletul bun. Fii blând/ ă cu tine!”, este mesajul transmis de Cerasela, alături de o fotografie recentă postată pe contul ei de Instagram.

Cum arată acum Cerasela de la Insula Iubirii

Așa arată acum Cerasela de la Insula Iubirii. Sursă foto: Instagram

Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Rareș i-a anunțat pe urmăritorii ei din mediul online că familia ei s-a mărit cu un pisoi mic și adorabil. Cu toate că încă suferă după cel alături de care s-a înscris la emisiunea Insula Iubirii, Cerasela este gata să ofere toată dragostea ei acestui suflețel nevinovat.

Cerasela de la Insula Iubirii a adoptat un pisicuț.

Cerasela Iacob a adoptat un pisicuț. Sursă foto: Colaj Canva/InstaStory

Cine sunt Cerasela şi Rareș şi cu ce se ocupă?

Cerasela Nicoleta Iacob s-a născut în Tecuci. Are 26 de ani și a format un cuplu timp de doi ani cu Rareș Panțiru, în vârstă de 28 de ani. Ea este consultant fonduri europene, în timp ce fostul ei iubit este specialist IT.

Rareș a absolvit studiile Universității Politehnice din București în perioada 2013 – 2017, în cadrul Facultății de Științe Aplicate, secția Matematică – Informatică Aplicată.

Cerasela s-a născut în zodia Gemeni. A absolvit Facultatea de Management din cadrul ASE în urmă cu câțiva ani.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate