Prima pagină » Monden » Cristina și Sebastian de la Insula Iubirii, primele reacții după marea finală de la Antena 1! Au făcut anunțul public: ‘Nu a fost…’

Cristina și Sebastian de la Insula Iubirii, primele reacții după marea finală de la Antena 1! Au făcut anunțul public: ‘Nu a fost…’

de Emma N Matei

Cristina și Sebastian de la Insula Iubirii au avut primele reacții după marea finală de la Antena 1. Fanii așteptau cu nerăbdare să vadă ce mesaje vor transmite cei doi public.

Cei doi au uimit pe toată lumea după ce au pus capăt relației lor. Păreau că se iubesc și mai trecuseră deja peste o despărțire. Dar Sebi a recunoscut că este foarte atras de ispita Oana. Asta în timp ce Cristina a dezvăluit că i s-au aprins călcâiele după ispita Bogdan.


Citește și: Cum arată acum Cristina de la Insula Iubirii. Fosta iubită a lui Sebastian s-a transformat total și a ajuns de nerecunoscut


Cristina și Sebastian de la Insula Iubirii, primele reacții după marea finală

În cele din urmă, au ales să rămână doar prieteni, fără să mai acorde vreo șansă relației lor ca iubiți. Cu toate acestea, se pare că nu există resentimente între cei doi.

Acum, Cristina Nimereală a postat o fotografie realizată la ultimul bonfire din finală, alături de un mesaj care i-a emoționat pe fanii ei. Spre surprinderea acestora, printre cei care i-au comentat a fost chiar și fostul ei iubit, Sebi.

“Insula iubirii – O experiență încărcată de emoții, trăiri, sentimente, oameni deosebiți si multe lecții de viață ce ne-au șlefuit într-un mod benefic spre evoluția noastră. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și experimentat in această emisiune deși nu a fost ușor ,însă a meritat tot efortul. Mulțumesc @insulaiubirii_oficial”, este mesajul scris de Cristina Nimereală, pe contul ei de Instagram.

Cristina Nimereală de la Insula Iubirii, mesaj public după marea finală

Cristina Nimereală de la Insula Iubirii, mesaj public după marea finală. Sursă foto: Instagram

După ce a citit textul fostei sale iubite, Sebastian Dascălu a ținut să îi lase un mesaj frumos și emoționant la această postare.

“Felicitări! Îți mulțumesc pentru evoluția in care am reușit să fiu purtat alături de tine! Poate că până la urmă am reușit să fim un exemplu pentru telespectatori, chiar dacă într-un context pe care nu l-am putut anticipa”, este comentariul lui Sebi.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate