Prima pagină » Monden » Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, probleme în relație? Detaliul observat acum de fani

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, probleme în relație? Detaliul observat acum de fani

de Emma N Matei

Tot mai multe semne indică faptul că actrița Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan ar avea probleme în relație. Ce detaliu au observat, de fapt, acum fanii vedetei?

S-a consolat în brațele noului ei iubit la scurt timp după despărțirea de Vlad Gherman. Însă, deși s-a aflat oficial despre povestea cu medicul dentist, actrița din serialul Adela s-a ferit să se afișeze public prea des alături de acesta.


Citește și: Cum arată fratele Cristinei Ciobănașu. Actrița din serialul Adela, mesaj emoționant


Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au probleme în relație?

După ce Vlad Gherman și-a anunțat în mod oficial relația cu Oana Moșneagu, fanii au observat o schimbare în rău a atitudinii fostei sale iubite.

Cristina și Alexandru au început să se afișeze mai rar împreună. Iar atunci când o fac, aproape că nici măcar nu par să fie un cuplu.

Mai mult decât atât, după ce i-a murit cățelul iubit, actrița din serialul Adela a dezvăluit că mai are o veste tristă pentru fanii ei. Însă, încă nu a dezvăluit prea multe detalii.

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan, probleme în relație? Detaliul observat acum de fani

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan au probleme în relație? Detaliul care i-ar fi dat de gol. Sursă foto: Instagram

Chiar și în proiectul de la Antena 1 s-a petrecut o schimbare. Personajul interpretat de Cristina a dispărut pentru o perioadă din acțiune, semn că actrița a avut nevoie de o pauză.

Acum, Alexandru Mureșan a postat o poză pe Instagram, care a stârnit un val de reacții. Fanii lui și ai iubitei lui au observat că cei doi par mai degrabă niște străini în imagine.

“Doar mie mi se pare că nu e fericită deloc de ceva timp?”, “Privirea lor zici că e din filmele turcești când fiecare e cu cine nu trebuie”, “Din păcate.. Criss nu e deloc fericită alături de tine. Și nici nu păreți ca o pereche potrivită”, “El nici măcar nu se uită în ochii ei”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate