Prima pagină » Monden » Ce mic dejun mănâncă Alex Delea în fiecare dimineață. Așa se menține în formă câștigătorul Survivor România

Ce mic dejun mănâncă Alex Delea în fiecare dimineață. Așa se menține în formă câștigătorul Survivor România

de Emma N Matei

Câștigătorul Survivor România 2022 se distrează pe cinste zilele acestea, pe litoral. După ce a fost la Neversea, a postat mai multe clipuri pe InstaStory. În câteva dintre acestea, Alex Delea le-a dezvăluit fanilor săi ce mic dejun mănâncă, de fapt, dimineața.

Este unul gustos, sănătos și plin de vitamine, susține el. De altfel, tânărul este în general adeptul unui stil de viață cât mai sănătos și se menține într-o formă la care mulți nici nu visează.


Citește și: Elena Chiriac, prima reacție după ce a pierdut premiul de 100.000 de euro


Ce mic dejun mănâncă Alex Delea în fiecare dimineață?

După câteva nopți de distracție pe plajă, câștigătorul Survivor România a avut nevoie de mai multe ore de odihnă decât de obicei. Se pare că l-a ajutat totuși micul dejun plin de vitamine ca să își revină mai ușor.

“Mamă, abia acum am recuperat orele de somn după Neversea. Cred că am dormit 10 ore. Mamă, câtă nevoie aveam. (…) 100 de grame de ovăz, 150 de miligrame de lapte, 45-50 de grame de proteină și niște fructe. (n.r. zmeură și afine) E delicios”, a dezvăluit Alex Delea pe InstaStory.

Recent, tot la mare, Delea a stârnit rumoare printre fani cu o fotografie în care apare și Elena Chiriac. S-a tot zvonit că ar fi o relație mai mult decât amicală între cei doi, iar atunci când un fan a întrebat:  “Cam multe întâlniri cu Elena văd. Aveți ceva?”, tânăra a răspuns imediat într-un mod misterios: “Avem, avem”.

Cum a reacționat câștigătorul Survivor România 2022, după marea finală

După ce a aflat că el este marele câștigător, Alex Delea a fost extrem de emoționat în marea finală.

„N-am văzut atâtea zerouri în viața mea. A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. 

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”, a declarat Alex Delea, conform Fanatik.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate