Prima pagină » Monden » Ce meserie ar fi avut Cabral, dacă nu era prezentator: “Am reușit să evit multe dintre pericole”

Ce meserie ar fi avut Cabral, dacă nu era prezentator: “Am reușit să evit multe dintre pericole”

de Loredana Ungureanu

Ce meserie ar fi avut Cabral, dacă nu era prezentator. Este unul dintre cele mai carismatice şi simpatice vedete din România, reuşind încă de la început să intre la inimile a milioane de oameni. Astăzi, se bucură de o frumoasă comunitate de fani, dar şi de o familie pe care o iubeşte foarte mult.


Citeşte şi: Dieta Mihaelei Rădulescu. Cum a slăbit vedeta 32 de kilograme: “Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul”


Ce meserie ar fi avut Cabral, dacă nu era prezentator

Cabral nu visa să ajungă în lumea televiziunii, practica diferite sporturi de mic copil şi îşi imagina că o să performeze într-unul din ele. Însă, destinul l-a adus pe micul ecran, în calitate de actor, ca mai apoi să devină prezentator.

Era foarte interesantă și cu miliarde de posibilități. Și de pericole. Cumva am reușit să evit multe dintre pericole și să folosesc câteva dintre posibilități. Probabil la momentul respectiv îmi vedeam viața înșiruindu-se altfel… Dar când vreodată se întâmplă așa cum ne așteptăm noi?!

Cel mai prețios lucru pe care l-am învățat de când sunt pe ecran este despre oameni. Pentru mine ei sunt porți către perfecțiune. Mă rog, și către mizerie, dar pe respectivii îi evit. Dar nu cred că există pe lumea asta ceva mai prețios decât omul mișto“, a declarat Cabral, potrivit Taifasuri.ro.

Dacă nu urma calea televiziunii, prezentatorul de la Pro TV se vedea instructor de schi, retras undeva în munţi. Cabral adoră să călătorească şi încearcă viziteze cât mai multe locuri.

Dacă nu aş fi făcut televiziune, aş fi fost călător. Și miliardar. Deci miliardar călător. Un paliu excentric și amețit, în fiecare zi la un pas distanță ba de perfecțiune, ba de deces. Și după numeroase și incredibile călătorii spectaculoase, să scriu niște cărți despre ele.

Și să devin și mai bogat. Și să donez toți banii către cauze umanitare, să mă retrag în munți și să mă fac instructor de schi. Și acum gata cu visarea, mă duc să plătesc niște rate la bancă…“, a mai dezvăluit Cabral, pentru sursa menţionată mai sus.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate