Prima pagină » Monden » Alexandru Muraru, deputat PNL, critică dur derapajul lui Buhnici

Alexandru Muraru, deputat PNL, critică dur derapajul lui Buhnici

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Deputatul PNL a făcut o declarație despre derapajul lui George Buhnici, de la TV. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, binecunoscutul vlogger George Buhnici a făcut, în direct, la TV, o declarație care a șocat pe toată lumea. Vedeta a făcut remarci cu totul nepotrivite despre femeile de pe plajă, dar și despre persoanele supraponderale.


Citește și: Lorena Buhnici, gest șocant după declarațiile controversate ale soțului ei! Ce a putut să facă soția lui George Buhnici


Ce spune deputatul despre derapajul lui Buhnici

„Respectul, toleranța și incluziunea sunt valori care definesc o societate educată și civilizată. Afirmațiile defăimătoare și misogine, cu atât mai mult venite din partea unei persoane publice precum George Buhnici, sunt inadmisibile într-o țară care promovează drepturile și libertățile fundamentale.

Dezaprob declarațiile misogine ale lui George Buhnici, încercarea de a compara femeile cu obiecte și clasificarea lor în funcție de aspectul fizic. Dacă ar fi fost doar o scăpare nefericită, orice persoană publică și-ar fi cerut scuze imediat, dar asta nu s-a întâmplat. În schimb, George Buhnici a ales să alimenteze controversele propriilor declarații stârnind mânia unui întreg popor.

Instituțiile statului trebuie să intervină ferm pentru a evalua spre sancționare aceste afirmații cu accente de instigare la pedofilie și la afectarea demnității umane.

Dacă aș fi sponsor al acestui domn, i-aș retrage imediat susținerea pentru că lipsa unei reacții înseamnă acceptare și complicitate. Nicio companie nu-și poate permite să susțină discriminarea, misoginismul, atitudini primitive și antidemocratice.

Astfel de afirmații jignitoare la adresa aspectului sau intelectului unei femei, desprinse dintr-o epocă demult apusă, trebuie respinse cu tărie în societatea modernă. Avem datoria să fim responsabili pentru ceea ce facem și ceea ce spunem și să arătăm prețuirea și respectul nostru pentru toate femeile”, a spus Alexandru Muraru, deputat din partea partidului PNL, citat de către site-ul Digi24, despre derapajul lui Buhnici.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate