Prima pagină » Lifestyle » Secretul prosoapelor moi şi pufoase. Cum să le speli ca să arate ca noi

Secretul prosoapelor moi şi pufoase. Cum să le speli ca să arate ca noi

de Loredana Ungureanu

Secretul prosoapelor moi şi pufoase. Tuturor ne place să avem un prosop moale şi pufos atunci când îl folosim după duş. De cele mai multe ori, acestea devin rigide după mai multe utilizări, iar acest lucru ne poate afecta pielea.


Citeşte şi: Cum scapi de mătreaţă, ieftin şi repede. Cele mai eficiente remedii naturale


Secretul prosoapelor moi şi pufoase

Majoritatea oamenilor folosesc prosoapele până la epuizare, iar asta nu este un lucru rău, ba din contră. Însă, dacă ştim să le facem moi şi pufoase, este foarte bine şi astfel economisim ceva bani.
Deşi multă lume crede că detergentul de bună calitate şi balsamul de rufe ajută prosoapele să devină ca noi, ei bine altul este secretul.

Mirosul acela neplăcut este provocat de bacterii, iar asta nu înseamnă decât că nu l-ai spălat corect. Dacă vrei să ai prosoape moi, curate și parfumate, începe mai întâi prin a le spăla mai des.

Un prosop de corp, de exemplu, poate fi folosit de maxim trei ori, asta deoarece la fiecare duș pierdem aproximativ zece milioane de celule moarte de piele. Apoi, prosopul trebuie să se usuce bine de fiecare dată, la aer curat, iar atunci când îl speli e esențial să îl speli la o temperatură mai mare de 60 de grade.

Citeşte şi: Dieta Mihaelei Rădulescu. Cum a slăbit vedeta 32 de kilograme: „Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul”

Secretul prosoapelor moi şi pufoase este oţetul. Înainte de spălare, pune-le la înmuiat în apă rece cu oțet alb (în proporție de 3:1) şi lasă-le peste noapte. Apoi stoarce-le și spală-le. Încearcă ca de acum încolo să speli doar prosoape și să nu le mai amesteci cu alte haine.

Într-adevăr, ajută faptul că să folosești un detergent de calitate și, opțional, balsam, însă soluția minune de mai sus le va face din nou pufoase și va înlătura mirosul neplăcut din ele.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate