Prima pagină » Lifestyle » Mercur retrograd în zodia Taur. Ce nativi trebuie să fie foarte atenți cu banii. Au interzis la cheltuieli

Mercur retrograd în zodia Taur. Ce nativi trebuie să fie foarte atenți cu banii. Au interzis la cheltuieli

de Emma N Matei

Mercur retrograd în zodia Taur. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

După ce Mercur a fost întâi în Gemeni, de data aceasta se mută în Taur. Zilele trecute, a fost agitație mare pe partea emoțională și sentimentală. De data aceasta, anumiți nativi au de-a face cu partea materială a vieții.

Mercur retrograd în zodia Taur. Ce nativi trebuie să fie foarte atenți cu banii

Berbec

Ai multe cheltuieli de făcut în viitorul apropiat. Ești nevoit să îți amâni niște vise importante pentru că sunt alte lucruri mai sus pe lista priorităților în viitorul apropiat.

Taur

Ai de luat o decizie radicală. Reușești să rezolvi problemele din cuplu și să cazi de acord cu partenerul de viață asupra unor aspecte care au dus la apariția certurilor din ultima perioadă.

Gemeni

Nivelul tău de energie din această perioadă este unul destul de jos. Astrele te trag de urechi și îți atrag atenția, pentru că ți-ai neglijat prea multă vreme nevoile organismului.

Rac

Mercur retrograd în zodia Taur. Îți reevaluezi dorințele pe plan sentimental. Ai niște îndoieli în privința alegerilor pe care le-ai făcut, dar realizezi că vrei să mergi în continuare pe același drum.

Leu

Ești pus pe fapte mari, încerci să rezolvi cât mai multe lucruri în următoarea perioadă în gospodărie. Atenție mare la cheltuieli! Vin vremuri dificile pe plan financiar.

Fecioară

Visezi cu ochii deschiși să pleci definitiv într-o altă țară. Te-ai săturat de rutina pe care o trăiești zi de zi și vrei să simți cu adevărat ce înseamnă o aventură nebună.


Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru. Cum te influențează eclipsa totală de Lună în Scorpion, în funcție de zodie


Au interzis la cheltuieli

Balanţă

Mercur retrograd în zodia Taur. Primești o veste care te cap dă peste cap din partea unei persoane din familie cu care ai avut mai multe conflicte. Parcă pare prea frumos ca să fie adevărat ceea ce ți se spune acum.

Scorpion

O pasiune pe care ai descoperit-o destul de recent îți dă idei pe plan profesional. Feedback-ul celor din jur te face să crezi că ai avea șanse mari să faci niște bani frumoși dacă transformi totul într-o afacere.

Săgetător

Urmează o perioadă care stă sub semnul noutăților. Ajungi în locuri la care doar visai, cunoști persoane noi și afli informații care îți vor deosebit de utile în viitorul apropiat.

Capricorn

Începe să prindă contur planul tău legat de carieră și de bani. Sacrifici acum o sumă de bani destul de mare, însă efortul va merita din plin.

Vărsător

Mercur retrograd în zodia Taur. Una caldă, alta rece! Primești o sumă mai mare de bani, dar primul tău instinct este să te pui pe cheltuit! Mai mare grijă la aspectul financiar, altfel riști să te alegi cu portofelul gol!

Peşti

Este o perioadă în care simți nevoia să îți redescoperi rădăcinile și să întărești legătura cu natura. Te muți din oraș sau te apuci de grădinărit ori poate chiar faci o călătorie mai lungă printr-o zonă ferită de oameni.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate