Prima pagină » Lifestyle » Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Trei zodii iau decizii importante în carieră. Ce nativi suferă în dragoste

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Trei zodii iau decizii importante în carieră. Ce nativi suferă în dragoste

de Emma N Matei

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează un interval deosebit pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Trei zodii iau decizii importante în carieră

Berbec

Plănuiești o schimbare majoră pe plan personal. Faci un copil, o nuntă sau chiar schimbi complet țara în care locuiești. Oricum, este o decizie care îți va da viața complet peste cap.

Taur

Faci un pas decisiv în cariera ta. Pornești pe un nou drum dificil, dar care îți va aduce numeroase satisfacții pe viitor. Ai lângă tine un partener de afaceri de încredere.

Gemeni

Îți redescoperi latura creativă. Începi un hobby nou sau îți amintești de activitățile care îți plăceau la nebunie cu ani în urmă. Asta îți dă liniștea de care aveai nevoie.

Rac

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Începi această perioadă cu o energie foarte bună, dar apoi oboseala te cam zăpăcește.Ai nevoie de odihnă, înainte să începi să îți pui ordine în gânduri și în activități.

Leu

Ești ocupat până peste cap cu responsabilitățile din gospodărie. Din păcate însă, lucrurile nu stau la fel de strălucit pe plan financiar. Ești nevoit să strângi cureaua o vreme și să apelezi la economii.

Fecioară

Ești pus pe cumpărături nesfârșite, pentru că simți nevoia să te bucuri de viață. Mai mult decât atât, te și distrezi pe cinste alături de prieteni. Va fi o perioadă de pomină pentru tine!

Citește și: Marte în Berbec. Zodiile care își schimbă total viața în perioada 25 mai – 5 iulie 2022. 4 nativi intră în conflicte majore


Ce nativi suferă în dragoste

Balanţă

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Ai part de momente dureroase pe plan sentimental, din cauza neînțelegerilor cu partenerul de viață. Aveți nevoie de cineva din exterior, neutru, care să analizeze situația într-un mod obiectiv.

Scorpion

Ești frustrat și ai impresia că doar tu ai dreptate. Ești certăreț în perioada următoare și te încăpățânezi să crezi că ești perfect. Primești o lecție a umilinței din partea astrelor.

Săgetător

Este o perioadă cu stări de agitație. Apar tensiunile în relația de cuplu din cauză că nu comunici așa cum trebuie cu partenerul tău de viață. Sunt șanse să reparați totuși aceste probleme.

Capricorn

Este o perioadă care stă sub semnul dorului. Îți lipsesc niște oameni dragi, cu care nu ai mai ținut legătura. În carieră, faci un pas fabulos, care îți aduce mai mulți bani în buzunar.

Vărsător

Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Apar întârzieri cu sume de bani pentru care ai muncit din greu. Asta te convinge să faci niște modificări pe plan profesional, pentru că dorești să ai parte de echilibru.

Peşti

Scoți bani și din piatră seacă! Apar niște oportunități la care nu te-ai fi gândit cu ceva vreme în urmă. Atenție la sănătate, apar din nou niște simptome care te-au mai chinuit și în trecut.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate