Prima pagină » Lifestyle » Marte în Berbec. Zodiile care își schimbă total viața în perioada 25 mai – 5 iulie 2022. 4 nativi intră în conflicte majore

Marte în Berbec. Zodiile care își schimbă total viața în perioada 25 mai – 5 iulie 2022. 4 nativi intră în conflicte majore

de Emma N Matei

Marte în Berbec. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează un interval deosebit pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Marte în Berbec. Zodiile care își schimbă total viața în perioada 25 mai – 5 iulie 2022

Berbec

Te trezești cu musafiri surpriză, fix în perioada în care îți doreai să te concentrezi pe treburile nerezolvate din gospodărie. Persoanele care sosesc neinvitate îți simt nemulțumirea și pot apărea conflicte în perioada următoare.

Taur

Faci un pas uriaș în viața profesională. Este o perioadă foarte bună pentru afaceri sau pentru investiții. Parcă ai lipici la bani, dar acest noroc lipsește când vine vorba despre viața personală. Ai multe traume nerezolvate care îți dăunează în relația de cuplu. Trebuie să înveți lecția comunicării.

Gemeni

Ai făcut prea multe schimbări fără să asculți de sfaturile celor dragi, care au dorit doar să te ajute. Și tu ai o lecție karmică în această perioadă, pentru că nu știi să ții cont și de ceea ce cred ceilalți.

Rac

Marte în Berbec. Ai foarte multe drumuri de făcut în această perioadă. Însă, chiar dacă este foarte obositor, le faci cu folos. Fie primești niște sume de bani, fie petreci timp de calitate cu familia și prietenii.

Leu

Reușești să faci rost în sfârșit de bani pentru niște urgențe pe care le aveai în acest interval de timp, dar te lasă baltă partenerii. Înveți să nu te mai bazezi atât de mult pe cei din jurul tău și devii mult mai independent.

Fecioară

Până pe 5 iulie tu vei juca rolul salvatorului. Reușești să te împarți în multe direcții și să le întinzi o mână de ajutor persoanelor care îți sunt dragi, dar și celor pe care abia le-ai cunoscut. Vei primi o răsplată frumoasă la final.


Citește și: Horoscop săptămânal 30 mai – 5 iunie 2022. Pericol pentru 4 zodii. Secretele din trecut le dau viața peste cap


4 nativi intră în conflicte majore

Balanţă

Marte în Berbec. O veste legată de o persoană din trecut sau chiar de cineva din familie, cu care nu ai mai comunicat de multă vreme, te scoate din sărite. Apare un conflict major, dar îi poți pune capăt chiar tu, dacă înveți să ai mai multă răbdare și tact suficient. Nu trebuie să mai răspunzi atunci când ești provocat în mod intenționat.

Scorpion

Ai de recuperat o sumă de bani destul de importantă și reușești să faci asta. Îți pui multe semne de întrebare și pui la îndoială niște evenimente din viața ta, din ultima perioadă. Nu ești sigur dacă ai făcut alegerile potrivite. Trebuie să îți asculți instinctul.

Săgetător

Este o perioadă de explorare interioară. Vrei să descoperi cine ești tu cu adevărat, ce te definește ca om, ce roluri joci în relațiile cu cei din jurul tău, dar și ce îți dorești să faci pe viitor, de fapt.

Capricorn

Stai prost pe plan financiar în următoarele săptămâni. Ai cheltuit mulți bani de la începutul anului, așa că a venit momentul să mai strângi cureaua. Apelezi la ajutorul unei persoane din familie.

Vărsător

Marte în Berbec. Apar conflicte majore în familie, iar rădăcinile acestora sunt mult mai vechi. Lipsa de comunicare, încăpățânarea și orgoliile nu duc la nimic bun. Sunt totuși șanse mari să se restabilească echilibrul la începutul lunii iulie.

Peşti

Pornești o afacere sau rezolvi niște probleme legate de acte, de o achiziție sau o moștenire. Îți faci planuri mari pentru viitor, dar riști să primești la schimb dezamăgire dacă îți pui prea multe speranțe. Ai mare noroc pe plan financiar în primele luni de vară.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate