Prima pagină » Lifestyle » Luna Plină în Vărsător, 12 august 2022. Viața lor se va da peste cap. Zodiile care se află la răscruce de drumuri

Luna Plină în Vărsător, 12 august 2022. Viața lor se va da peste cap. Zodiile care se află la răscruce de drumuri

de Emma N Matei

Luna Plină în Vărsător. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada următoare, în funcție de zodie.

Este punctul culminant al anului, dar putem exagera cu entuziasmul culminant în sensul plăcut. Vărsătorii sunt visători prin definiție și trăiesc la intensitate, mai ales lucrurile pozitive.

Luna Plină în Vărsător, 12 august 2022. Viața lor se va da peste cap

Berbec

Visezi cu ochii deschiși și îți faci planuri mari pentru viitorul apropiat. Vin câteva zile haotice, dar oboseala nu îți șterge zâmbetul de pe chip. Ai multă energie, așa că faci față cu succes.

Taur

Îți amintești care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață. Ai cam uitat ce contează pentru tine, dar înveți să le apreciezi din nou în perioada următoare.

Gemeni

Vin câteva zile cu drumuri, dar care îți aduc în cale niște oameni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Dragostea plutește în aer, așa că îți merge foarte bine pe plan sentimental.

Rac

Luna Plină în Vărsător. Ai parte de înțelegere și sprijin din partea celor din jurul tău, care țin la tine, așa că înveți și tu să nu mai pui atât de multă presiune pe tine, mai ales din punct de vedere profesional.

Leu

Ai fost cu capul în nori în ultima vreme și te-ai răsfățat cam mult, iar acum tragi ponoasele. Este nevoie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, dacă nu vrei să se întâmple ceva când îți este lumea mai dragă.

Fecioară

Ești gata să te arunci cu capul înainte într-un proiect nou, dar trebuie să în calcul mai mulți factori, altfel riști să ai de suferit. Cere sfatul unui prieten mai experimentat, dacă nu știi sigur ce să faci.


Citește și: Venus în Leu, 11 august 2022. Avertisment pentru trei nativi. Ce zodii trebuie să aibă mare grijă în perioada următoare?


Zodiile care se află la răscruce de drumuri

Balanţă

Luna Plină în Vărsător. Viața ta este dată peste cap pentru că urmează niște evenimente de o importanță majoră, atât în plan personal, cât și în cel profesional. Însă, tot haosul se va termina curând, cu bine.

Scorpion

Ești dispus să ierți o persoană din trecut, care ți-a greșit mult și te-a rănit, așa că încerci să reiei legătura. Însă, după câteva vorbe schimbate, realizezi că încerci degeaba să faci asta.

Săgetător

Ești la o răscruce de drumuri în carieră și ai de ales între două variante. Una îți oferă mai mult confort financiar, dar cealaltă îți lasă mai mult timp la dispoziție pentru pasiunile tale.

Capricorn

Îți place să trăiești periculos, așa că îți asumi cam multe riscuri în perioada următoare. Trebuie să ai totuși mai multă grijă și să abordezi anumite situații cu mai mult realism.

Vărsător

Luna Plină în Vărsător. Pentru prea multă veme te-ai ancorat în ceilalți sau în munca ta, dar acum realizezi că cele mai bune ancore se află chiar în tine. Redescoperi energia de care dădeai dovadă în trecut și începi să strălucești din nou ca odinioară.

Peşti

Nu ți-a plăcut niciodată să te conformezi regulilor societății, așa că trăiești și acum după cum îți dorești. Trebuie totuși să înveți să mai faci uneori și compromisuri, atât timp cât acestea sunt și pentru binele tău și nu îți încalcă principiile de viață.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate