Prima pagină » Lifestyle » Luna Plină în Capricorn. Ce nu trebuie să faci în data de 13 iulie 2022, în funcție de zodie

Luna Plină în Capricorn. Ce nu trebuie să faci în data de 13 iulie 2022, în funcție de zodie

de Emma N Matei

Luna Plină în Capricorn. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Luna Plină în Capricorn. Ce nu trebuie să faci în data de 13 iulie 2022

Berbec

Ai mare grijă la drumurile lungi. Există riscul ca planurile tale să nu ajungă la bun sfârșit, iar oboseala să îți dea mari bătăi de cap. Încearcă să mai renunți la o parte din lucrurile stabilite pentru astăzi.

Taur

Tu îți asumi prea multe lucruri de făcut într-un timp mult prea scurt. Nu reușești să îmbini astăzi planul personal cu cel profesional cu succes. Cel mai bine te concentrezi pe o singură direcție pentru ca totul să iasă bine.

Gemeni

Trebuie să ai grijă când iei niște decizii administrative sau legate de bani. Este posibil să ratezi un aspect important, care te va costa scump mai târziu.

Rac

Luna Plină în Capricorn. Îți iei asupra ta mult prea multe responsabilități legate de locul de muncă. Vrei mai mulți bani pentru că ai nevoie de asta, dar riști să îți afectezi grav viața personală.

Leu

Nu mai ignora semnalele pe care ți le dă corpul. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să nu mai ajungi la medic în ultimul moment, când deja situația poate fi mult mai gravă.

Fecioară

Apar probleme de comunicare în cuplu sau chiar și cu cineva drag din familie. Trebuie să înveți să empatizezi cu cel de lângă tine și să încerci să îi înțelegi și lui punctul de vedere.


Citește și: Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Racii au probleme de sănătate, iar Taurii au multe drumuri de făcut


Previziuni complete, în funcție de zodie

Balanţă

Luna Plină în Capricorn. Ai tendința să pui prea mult suflet în partea profesională, dar reacțiile colegilor și ale șefilor te dezamăgesc. Poate ar trebui să te gândești să pornești un proiect profesional pe cont propriu.

Scorpion

Ești prins mai mereu la mijloc în conflicte fără să vrei. Nu există altă metodă decât să îți susții ferm opiniile, altfel te vei trezi mereu în această situație neplăcută, oricât de mult ai încerca să o eviți.

Săgetător

Îți este teamă să recunoști ce simți cu adevărat și așa rămâi prins veșnic într-o stare de nemulțumire, frustrare și nefericire. Trebuie să îți asumi trăirile reale, indiferent de ceea ce cred cei din jurul tău.

Capricorn

Ai tendința să iei decizii și pentru cei din jurul tău, iar în cuplu îți impui cam des punctul de vedere. Din această cauză te poți trezi că anumite persoane nu mai comunică onest și direct cu tine, ba chiar încep să te evite.

Vărsător

Luna Plină în Capricorn. Orice proiect începi în forță ai tendința să îl cam abandonezi după o vreme. Trebuie să stai tu cu tine și să îți asculți cu adevărat sufletul. Trebuie să faci ceva care chiar te pasionează, altfel nu vei cunoaște succesul.

Peşti

Ai tendința să iei niște hotărâri nefavorabile pentru alții pe plan financiar. Calicia de care dai dovadă se poate întoarce împotriva ta. Învață să dai dovadă de generozitate, iar răsplata ta va veni înapoi înzecit.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate