Prima pagină » Lifestyle » Luna nouă în Leu. La ce trebuie neapărat să fii atent pe 28 iulie 2022, în funcție de zodie?

Luna nouă în Leu. La ce trebuie neapărat să fii atent pe 28 iulie 2022, în funcție de zodie?

de Emma N Matei

Luna nouă în Leu. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada următoare, în funcție de zodie.

Urmează o perioadă deosebit de prosperă. Cei care pornesc afaceri au șanse mari de succes, iar cei care sunt angajați pot primi propuneri extrem de tentante. Privești totul cu mai mult optimism și mai clar. Astrele îi apără pe cei care au inițiativă.

Luna nouă în Leu. La ce trebuie neapărat să fii atent pe 28 iulie 2022

Berbec

Trebuie să fii atent la planurile personale, la un eveniment important care urmează în luna august. Pot apărea schimbări neprevăzute, pentru care trebuie să fii pregătit din timp.

Taur

Treci printr-o perioadă în care îți analizezi la rece niște greșeli și decizii din trecut. Trebuie să înveți din ele dacă îți dorești să pornești pe o cale nouă în luna august.

Gemeni

Ai o energie debordantă, dar o poți folosi în scopurile greșite, dacă nu ești atent la ceea ce se petrece în jurul tău. Trebuie să privești cu scepticism vorbele lingușitoare ale unor cunoscuți.

Rac

Luna nouă în Leu. Primești ajutor și îndrumare în viața profesională. Aceste sfaturi îți vor de foarte mare folos în zilele ce urmează, dar trebuie să ai grijă pentru că ai obiceiul să pornești prea multe treburi în același timp.

Leu

Mare atenție la toate aspectele legate de starea de sănătate! Nu mai trebuie să mai neglijezi nici cel mai mic semn care îți indică ceva în neregulă, altfel vei ajunge să regreți asta înspre toamnă.

Fecioară

Relațiile de iubire sau de prietenie înfloresc în zilele ce urmează. Îți urmezi inima, iar ea te va duce pe culmile fericirii. Atenție la locul de muncă, unde se pot schimba rapid niște lucruri și nu neapărat în bine.


Citește și: Jupiter retrograd în Berbec. Ce nu trebuie să faci în perioada 28 iulie – 23 noiembrie 2022 în funcție de zodie


Previziunile complete, în funcție de zodie

Balanţă

Luna nouă în Leu. Ai tras mult în ultima perioadă, dar parcă banii mai mult se duc decât se strâng în portofelul tău. Trebuie să analizezi aspectele financiare și să ai mai multă grijă la cheltuieli.

Scorpion

Simți că îți regăsești libertatea, dar trebuie să ai grijă la consecințele acțiunilor tale. S-ar putea să faci niște greșeli în plan sentimental, fără să îți dai măcar seama.

Săgetător

Te numeri printre protejații astrelor în perioada următoare. Lucrurile merg foarte bine pe toate planurile. Este un moment propice pentru cei care își doresc să pornească ceva pe cont propriu.

Capricorn

Urmează schimbări majore, despărțiri, divorțuri, demisii sau schimbarea locuinței. Deși inițial suferi, apoi vei realiza că era nevoie să fii zguduit un pic ca să vezi calea cea bună pentru tine.

Vărsător

Luna nouă în Leu. Este o perioadă încărcată de mister, în care ți se arată mai multe căi, una mai tentantă decât cealaltă. Dacă nu știi sigur ce să faci, ascultă de instinctul tău și vei găsi drumul potrivit.

Peşti

Primești numeroase oferte pe plan profesional, dar trebuie să ai mare grijă căci ți se întind și capcane. Mare atenție la intențiile ascunse ale celor care îți ies în cale.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate