Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Le-a pus Dumnezeu mâna în cap. Care sunt zodiile născute sub o stea norocoasă

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Le-a pus Dumnezeu mâna în cap. Care sunt zodiile născute sub o stea norocoasă

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Le-a pus Dumnezeu mâna în cap

Berbec

Primești niște vești foarte bune legate de starea de sănătate a cuiva drag. Lucrurile merg în direcția cea bună. Partea mai puțin plăcută este să vei avea parte și de pagubă spre finalul lunii. Pierzi ceva sau ți se strică un obiect destul de valoros.

Taur

Treci de la o stare la alta, dar problemele financiare te macină tot mai tare. Nici nu comunici așa cum ar trebui cu persoanele din jurul tău, ca să îți mai eliberezi sufletul. Încearcă să vorbești cu cineva care te-ar putea sfătui.

Gemeni

Încerci să duci la bun sfârșit un proiect personal important, dar tot apar probleme spre mijlocul săptămânii. Lucrurile se reglează până la urmă spre weekend.

Rac

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Reușești să îți îndeplinești un vis uriaș, pe care chiar îl credeai cu adevărat imposibil. Îți depășești limitele, iar asta îți dă curaj să privești cu fruntea sus orice alt obstacol îți apare în cale.

Leu

Îți iei mai mult timp doar pentru tine. Cu toate că vrei inițial să te odihnești câteva zile, începi să îți faci de lucru tot mai mult, prin casă și prin gospodărie. Îți prinde bine psihic această meștereală.

Fecioară

Ești îngrijorat pentru o persoană apropiată, care nu are cea mai bună stare în aceste zile. Nu prea știi cum să îi fii alături, așa că încerci să aștepți cu multă răbdare să vezi dacă își dorește să îți împărtășească problemele ei.


Citește și: Mercur în Fecioară. Ce trebuie neapărat să faci începând cu 4 august 2022, ca să îți meargă bine, în funcție de zodie


Care sunt zodiile născute sub o stea norocoasă

Balanţă

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Conflictele din ultima vreme, mai ales cele din familie, ți-au cam afectat starea de spirit. Trebuie să lași deoparte toate lucrurile rele pentru o perioadă și să te ocupi doar de cele care îți fac plăcere.

Scorpion

Cineva te trădează și nu apreciază toate lucrurile bune pe care le-ai făcut. Așa reușești să scapi de tot ceea ce era toxic în viața ta în ultima perioadă.

Săgetător

Reușești să rezolvi niște probleme ce țin de birocrație, acte și contracte, pe care le-ai amânat multă vreme. Din fericire, ai lângă tine o persoană pricepută, care îți de un real ajutor.

Capricorn

Ai parte de un noroc uriaș pe plan profesional, dar aspectele financiare sunt mulțumitoare. Este un moment bun ca să avansezi în funcție sau ca să faci niște investiții inteligente.

Vărsător

Horoscop săptămânal 8-14 august 2022. Ești printre protejații acestei zile. Astrele te răsplătesc pentru toate faptele bune pe care le-ai făcut în ultima perioadă și îți dau la schimb exact ceea ce meriți.

Peşti

Ai multe de făcut în zilele următoare, dar nu simți că ai destulă energie încât să faci față tuturor responsabilităților care pică pe umerii tăi. Să știi că nu este nicio rușine să ceri ajutorul celor din jurul tău.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate