Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Zodia care cheltuie bani pentru casă și familie. Ce nativ primește vești proaste

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Zodia care cheltuie bani pentru casă și familie. Ce nativ primește vești proaste

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Zodia care cheltuie bani pentru casă și familie

Berbec

Primește o veste proastă, care te îndurerează teribil. Treci prin momente grele, dar poți învăța ceva bun din toată această supărare. Trebuie să îți păstrezi drumul tău în viață și să rămâi un om bun.

Taur

Faci niște drumuri în interes personal și încerci să te descurci cu toate cheltuielile. Faci niște investiții în locuință, pentru un plan de viitor important.

Gemeni

Stai prost cu odihna, dar pornești pe drumuri. Ești nevoit să faci niște sacrificii pentru binele familiei și pentru câștiguri financiare pe care le reinvestești.

Rac

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Pornești o afacere și îi implici și pe cei dragi. Reușești să pui pe picioare un proiect care te duce pe calea succesului pe plan profesional.

Leu

Ești pus pe cheltuieli pentru casă și pentru cei dragi. Cu toate că intri în economiile strânse cu multe eforturi, fericirea de pe chipul persoanelor iubite face toți banii.

Fecioară

Cineva din familie sau din anturaj te stresează. Nu ai chef nici de vorbă, nici să dai prea multe explicații. Primești niște vești proaste legate de un fost coleg sau un fost coleg de muncă.


Citește și: Marte în Berbec. Zodiile care își schimbă total viața în perioada 25 mai – 5 iulie 2022. 4 nativi intră în conflicte majore


Ce nativ primește vești proaste?

Balanţă

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Curiozitatea ta este la cote maxime. Descoperi subiecte noi care te pasionează sau începi o activitate la care nu te-ai fi gândit în trecut.

Scorpion

Ți se pare că treci prin niște momente dificile, dar apoi te gândești la tot ceea ce ai trăit în trecut și realizezi că ai mai multă putere interioară decât ți-ai fi dat seama vreodată.

Săgetător

Îți descarci sufletul în fața unui prieten și asta îți aduce o mare bucurie. Puneți țara la cale și vă distrați pe cinste. Începi să ignori răutățile și părerile celor din jur și realizezi că ai pierdut prea mult timp făcând asta în trecut.

Capricorn

Faci o schimbare majoră pe plan profesional. Schimbi locul de muncă sau domeniul în totalitate. Ai ezitat multă vreme să faci asta, dar acum simți că a venit momentul pentru asta.

Vărsător

Horoscop săptămânal 4-10 iulie 2022. Întâlnești o persoană influentă, care te atrage instantaneu prin ideile fascinante pe care le pune pe tavă. Ai multe lucruri utile de învățat din această experiență.

Peşti

Cineva încearcă să profite de talentele tale ca să scoată bani frumoși, dar îți dai seama la timp de intențiile malițioase. Te-ai maturizat în timp și acum știi să procedezi corect în astfel de situații.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate