Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Norocul este de partea lor. Zodiile care se bucură de protecție divină

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Norocul este de partea lor. Zodiile care se bucură de protecție divină

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Norocul este de partea lor

Berbec

Cineva apropiat te păcălește cu o sumă de bani la începutul săptămânii, așa că miercuri și joi tragi mai mult pe plan profesional ca să îți recuperezi paguba. Weekend-ul îți aduce odihnă și liniște acasă.

Taur

Ești determinat să tragi mai tare ca niciodată cu munca și să pui un ban deoparte. Soarta îți surâde căci reușești să găsești pe cineva care îți face o propunere tentantă.

Gemeni

Ai niște investigații medicale mai importante de făcut. Din fericire, ai în jurul tău persoane care țin la tine, care te îngrijesc și te sprijină din punct de vedere financiar. Sfârșitul săptămânii îți aduce vești bune.

Rac

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Relațiile cu niște rude prin alianță scârțâie destul de serios. Nu trebuie să le mai lași răutățile să te afecteze. Folosește ocazia asta ca să te ambiționezi și ai grijă de liniștea din familia ta de acasă.

Leu

Ești înconjurat de oamenii dragi sufletului tău și primești multă iubire. Chiar dacă ai niște griji care îți împovărează sufletul, asta te face să te simți totuși mai  bine.

Fecioară

Cineva din trecutul tău îți face o propunere pe plan financiar, dar evită discuția despre bani. Asta îți stârnește semne de întrebare, așa că amâni momentul deciziei spre ziua de vineri.


Citește și: Horoscopul oamenilor puternici. Singura zodie care cade mereu în picioare. Depășește orice obstacol


Zodiile care se bucură de protecție divină

Balanţă

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Ești pus pe călătorii în zilele următoare. Vezi locuri interesante și cunoști niște oameni care îți vor schimba viața în bine anul acesta.

Scorpion

Organismul îți dă mari semne de întrebare. Te-ai obișnuit să fii mereu sănătos tun, dar epuizarea, stresul și munca haotică și-au pus amprenta asupra ta într-un mod negativ. A venit momentul să faci o schimbare.

Săgetător

Nu ești sigur pe ce cale să pornești mai departe. S-au acumulat multe sentimente și nu prea ai cu cine să vorbești. Din fericire, joi sau vineri reapare în viața ta un prieten vechi, care îți dă niște sfaturi utile.

Capricorn

Tot încerci să faci față provocărilor și responsabilităților legate de locul de muncă, dar asta îți poate aduce probleme cu starea de sănătate. Încearcă să te pui mai des pe tine pe primul plan.

Vărsător

Horoscop săptămânal 27 iunie-3 iulie 2022. Urmează niște zile în care cheltui mulți bani fie pentru casă, fie pentru niște investiții importante în viitorul tău. Te mândrești că ai reușit să faci asta în urma muncii tale asidue de anul acesta.

Peşti

Amâni niște planuri pe care îți doreai de mult timp să le duci la îndeplinire. Realizezi că s-a schimbat ordinea priorităților și că nu este momentul potrivit acum pentru ele.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate