Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Moment decisiv pentru o zodie. Vezi cum i se schimbă viața

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Moment decisiv pentru o zodie. Vezi cum i se schimbă viața

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Moment decisiv pentru o zodie

Berbec

Apare un conflict în familie pe care trebuie să îl rezolvi tu. Din fericire, ai maturitatea necesară încât să nu reacționezi la primul instinct și discuți cu toți cei implicați. Intervenția ta clară și obiectivă aduce liniștea necesară.

Taur

Este un moment de cotitură pentru tine. Primești mai multe lovituri puternice, atât pe plan personal, cât și pe plan financiar. Depinde doar de tine dacă ai puterea să treci peste. În cazul în care faci asta, vei ieși mai puternic/ă decât ai fost vreodată din toată această situație dificilă.

Gemeni

Ești plin/ă de speranțe pe plan profesional. Ai reușit să construiești un proiect deosebit de important, care îți poate aduce niște câștiguri financiare impresionante în următoarea perioadă. Însă, cineva încearcă să își asume creditul pentru meritele tale, așa că pui piciorul în prag.

Rac

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Este un moment de cumpănă pentru tine pe plan sentimental. Alegerea pe care trebuie să o faci acum îți va defini drumul în viață. Analizează cu mare atenție toate aspectele, dacă nu vrei să regreți amarnic mai târziu.

Leu

Reușești să te abții atunci când o persoană cunoscută, cu care ai mai avut conflicte majore în trecut, te provoacă din nou. Îți păstrezi calmul, chiar dacă îți este foarte greu să faci asta. Se dovedește că ai luat cea mai înțeleaptă hotărâre.

Fecioară

Ai parte de neînțelegeri în carieră din cauza unor șefi care își depășesc limitele în relația cu tine. Trebuie să stabilești din nou cât se poate de clar care sunt, de fapt, responsabilitățile tale la locul de muncă.


Citește și: Horoscop luna august 2022. Patru zodii se umplu de bani. Cine are portofelul plin la finalul verii?


Vezi cum i se schimbă viața

Balanţă

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Descoperi o modalitate nouă prin care poți cunoaște persoane interesante. Viața ta amoroasă este plină de neprevăzut în perioada următoare.

Scorpion

Te trezești într-o situație bizară după ce un potențial partener te testează într-un mod neașteptat. Cel mai bine este să găsești pe cineva care nu are nevoie de dovezi ca să aibă încredere în tine.

Săgetător

Găsești sprijin și înțelegere din partea unei persoane care a fost mereu lângă tine, dar cu care pierdusei legătura de o vreme încoace. Primești niște sfaturi utile pentru cariera ta.

Capricorn

Treci printr-o perioadă extrem de confuză, în care nu mai știi încotro să o apuci și ce să faci ca să mai câștigi niște bani. Din fericire pentru tine, apare o oportunitate fabuloasă la orizont, care te scapă de toate grijile.

Vărsător

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Ți se reproșează că ai devenit prea egoist/ă și că te pui prea mult în centrul atenției. Nu trebuie să asculți de gurile rele ale celor care îți invidiază succesul din ultima perioadă.

Peşti

Ajungi pe mâna medicilor după ce ai niște stări ciudate de sănătate, iar apoi afli despre niște probleme destul de serioase. Partea bună este că totul se poate rezolva dacă îți schimbi în bine stilul de viață.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate