Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Zodia Taur pornește pe un drum nou în carieră

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Zodia Taur pornește pe un drum nou în carieră

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022

Berbec

Este o săptămână în care ești ocupat până peste cap cu niște proiecte în gospodărie. Muncești mult, dar eforturile merită pe deplin pentru că reușești să economisești o mulțime de bani în acest fel.

Taur

Pornești pe un drum nou în carieră. Nu va fi deloc ușor, dar ești dispus să îți asumi orice risc. Din fericire, persoanele apropiate îți acordă tot sprijinul necesar, atât financiar, cât și moral.

Gemeni

Îți este dor de niște persoane cu care nu ai mai ținut de multă vreme legătura. Poate ar fi momentul să reiei contactul cu acestea. S-ar putea să ai parte de niște surprize plăcute.

Rac

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Este o săptămână încărcată, cu multe drumuri și treburi administrative de rezolvat. Primești o veste proastă legată de starea de sănătate a cuiva din familie.

Leu

Apar probleme de sănătate în zilele următoare. Te încăpățânezi prea mult să te forțezi și nu vrei deloc să asculți de sfaturile celor care țin la tine. Ar trebui să ai mai multă grijă de organismul tău.

Fecioară

Apar probleme la locul de muncă, dar acum nu te mai sperie. Analizezi lucid și obiectiv situația și ești pregătit deja cu o mulțime de soluții în funcție de modul în care se vor desfășura lucrurile.


Citește și: Mercur în zodia Gemeni din 13 iunie 2022. Trei zodii iau decizii importante în carieră. Ce nativi suferă în dragoste


Zodia Taur pornește pe un drum nou în carieră

Balanţă

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Ești într-o perioadă de cumpănă, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Te gândești să faci o schimbare majoră în viața ta, poate chiar să pleci într-o altă țară.

Scorpion

Ai parte de o vacanță continuă zilele următoare. Te bucuri de tot ceea ce te făcea fericit în trecut și încerci să îți schimbi și stilul de viață. Simți că reîncepi ușor-ușor să te pui pe calea cea bună.

Săgetător

Reacționezi impulsiv și poți spune niște cuvinte grele, pe care să le regreți apoi. Ești foarte agitat și stresat, dar cauza reală nu este cea pe care o crezi tu. Caută mai bine în adâncul sufletului tău.

Capricorn

Ai multe cheltuieli pe cap și îți faci griji pentru că trebuie să pui bani deoparte, dar astrele sunt de partea ta. Primești o sumă suficient de mare încât să te scape de toate problemele.

Vărsător

Horoscop săptămânal 13-19 iunie 2022. Este o săptămână care stă sub semnul pasiunii. Îți redescoperi flacăra care te făcea odinioară să te arunci cu capul înainte în valul iubirii. Poate apărea chiar o relație de lungă durată la orizont, dacă ești singur acum.

Peşti

Un prieten îți cere ajutorul, iar tu faci tot ce este posibil ca să îi rezolvi problemele. Karma pozitivă îți aduce apoi o răsplată frumoasă, la sfârșitul săptămânii. Ai parte de protecția divină.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate