Prima pagină » Lifestyle » Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Racii au probleme de sănătate, iar Taurii au multe drumuri de făcut

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Racii au probleme de sănătate, iar Taurii au multe drumuri de făcut

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Racii au probleme de sănătate

Berbec

Ai mai multe cheltuieli decât poți duce, dar apare o șansă nesperată la locul de muncă ori o colaborare bănoasă. Astrele sunt de partea ta pe plan financiar în aceste zile.

Taur

Ai foarte multe drumuri de făcut în aceste zile și este obositor, dar măcar reușești să rezolvi o mare parte din problemele care te sâcâiau.

Gemeni

Realizezi că ai pornit pe picior greșit într-o afacere. Planul tău nu a fost suficient de bine pus la punct și ai calculat greșit mai multe aspecte legate de acest business. Partea bună este că realizezi unde ai avut erori și încă le poți repara.

Rac

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Apar niște probleme de sănătate, în special legate de dantură sau de zona picioarelor. Spre finalul săptămânii te concentrezi mult pe muncă, iar în weekend ai un eveniment important, care îți aduce multă distracție.

Leu

Din păcate, ghinionul se mai ține puțin lipit de tine până spre ziua de joi, dar apoi ți se înseninează calea. Primești ajutor din partea celor dragi, iar pe plan financiar se îmbunătățesc lucrurile spre weekend.

Fecioară

Simți nevoia comunicării cu oamenii dragi. Te-ai cam săturat de muncă, așa că plănuiești să îți iei o perioadă liber, ca să mai scapi de rutina de zi cu zi.


Citește și: Horoscop luna iulie 2022. Zodiile care au parte de o lună de aur. Cine are noroc în dragoste, la bani și în carieră


Taurii au multe drumuri de făcut

Balanţă

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Primești niște vești proaste pe plan financiar, dar ai un umăr pe care să te plângi. Apare o persoană nouă și interesantă în viața ta atunci când te așteptai mai puțin.

Scorpion

Te reîntâlnești cu niște prieteni mai vechi sau alte persoane apropiate pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Din discuțiile pe care le purtați tragi niște concluzii importante și înveți niște lecții care te vor ajuta mult spre finalul săptămânii.

Săgetător

Este o perioadă sub semnul schimbării. Se modifică niște lucruri importante în esența ființei tale, așa că acest lucru se reflectă imediat și în viața ta de zi cu zi. Simți totuși că ești pe drumul cel bun în viață.

Capricorn

Ai planuri mari pentru această săptămână. Te apuci să faci curățenie generală, să redecorezi locuința, să schimbi mașina. Oricum ar fi, ai nevoie de o gură de aer proaspăt în viața ta în perioada următoare.

Vărsător

Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Cei care sunt deja într-o relație apreciază mai mult tot ceea ce fac partenerii lor pentru ei, după ce au trecut prin niște zile mai grele. Cei care sunt singuri trebuie să învețe să mai și refuze să se facă preș în fața tuturor. Trebuie să se aprecieze în primul rând pe ei înșiși.

Peşti

Organizezi niște evenimente importante în această săptămână, așa că weekend-ul te găsește rupt de oboseală. Însă, te bucuri să mai stai și pe acasă și să te mai relaxezi prin odihnă.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate