Prima pagină » Lifestyle » Horoscop Mariana Cojocaru. Cum te influențează eclipsa totală de Lună în Scorpion, în funcție de zodie

Horoscop Mariana Cojocaru. Cum te influențează eclipsa totală de Lună în Scorpion, în funcție de zodie

de Emma N Matei

Horoscop Mariana Cojocaru. Celebrul astrolog a fost în emisiunea Lumea Nevăzută de la Antena Stars, acolo unde a explicat cum te influențează, de fapt, eclipsa totală de Lună în Scorpion, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Această eclipsă poate să fie de temut. Este pe axa Scorpion – Taur, vine după eclipsa de Soare și va urma o ocultație între Mercur Retrograd și Soare care practic are tot un soi de efect de eclipsă. E un șir de evenimente. Ne pune pe toți pe gânduri, pe unii îi pune în niște situații care echivalează cu constrângerile.

Este o perioadă foarte bună pentru oamenii puternici, de nezdruncinat. Dar apar capcane pentru cei vulnerabili, care se lasă ușor manipulați de către cei din jur. Persoanele geniale sunt inspirate, iar eclipsa acționează în cazul lor ca o muză. Putem primi mesaje în vis, subtile. Comunicăm cu lumile nevăzute. Este o perioadă foarte bună și pentru cei care sunt temerari, a afirmat Mariana Cojocaru, în emisiunea Lumea Nevăzută de la Antena Stars.


Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Previziuni astrale pentru săptămâna 23-27 mai


Horoscop Mariana Cojocaru. Cum te influențează eclipsa totală de Lună în Scorpion?

Tot ce va fi pe axa aceasta nu va lăsa loc de întors, e un aspect mult mai dur decât am avut în trecut. Trebuie calculate deciziile, evenimentele sunt neașteptat de dure. Sunt emoții de tip feminin.

Mulți oameni vor simți efectele acestei eclipse. E de Lună, într-o zodie de apă, care poate fi foarte tranșantă. Efectele se vor resimți cel puțin două săptămâni. Dacă vine Luna Nouă, dar tu nu faci ceva care să îți rezolve situația, va dura mai mult. Lucrurile trebuie gândite ca să nu îi afecteze pe cei din jur.

Trebuie să avem grijă la starea de sănătate, dar și la cea emoțională. Este necesar un echilibru, să ne simțim în siguranță. Până la un punct, Dumnezeu te ajută, dar de la un punct încolo s-ar putea să te testeze.

În zodia Rac este ispita, Lilith, care se joacă cu sentimentele noastre. Eclipsa de Lună este asociată cu Lilith. Apar secrete care sunt din dosare vechi, inclusiv cu autori.

Horoscop Mariana Cojocaru. Previziuni complete, în funcție de zodie

Zodia Berbec

Are parte de dispute în carieră și în dragoste. Se gândește de două ori înainte când vine vorba de viața profesională și de bani. Până și dragostea trece prin stomac în perioada următoare. Disputele pot duce spre o presiune pe partea de compatibilitate, chiar dacă oamenii sunt deja căsătoriți sau se gândesc să facă pasul cel mare. Poate să fie afectată sănătatea cuiva din familie. Este presiune mare și pe casă, pe domiciliu. Nu trebuie să greșească atunci când iau decizii, dar Berbecii pot lua hotărâri pripite pe care să le regrete mai târziu.

Zodia Taur

Vizează relațiile sentimentale și cariera. Taurii sunt prinși în vâltoarea vieții, nu mai stau să mediteze ca altă dată. Eclipsa aceasta îi pune la extreme, sunt în tot felul de dileme existențiale, vizează relația de suflet, sentimentală, matrimonială, sau relația cu copiii. Partea care ține de carieră, străinătate sau studii poate fi una cu decizii greșite. Aspectul este karmic. Este o perioadă în care se pot tranșa lucruri, dar și rănile sunt pe măsură.

Zodia Gemeni

Au parte de blocaje pe noi începuturi. În toată această perioadă vor fi împărțiți în două tabere. Este o perioadă de retrospectivă, trebuie să se gândească dacă au evoluat corect, dacă au partenerii corecți și dacă și-au ales drumul în viață potrivit pentru ei. Lilith le poate ridica opreliști. Se pot întinde mai mult decât le este plapuma, trebuie să fie foarte prudent acest nativ. Mare grijă cu starea de sănătate, la afecțiunile care se pot croniciza, cu o cauză veche și profundă.

Zodia Rac

Horoscop Mariana Cojocaru. Primește atenționări karmice de la Lilith. Este un nativ vizat în mod direct de această eclipsă. Atenție mare la copii, cum îi orientați în viață! Să nu regretați mai târziu. Mare atenție la sănătate, sunt aspecte care te duc cu gândul că poți trăda sau să fii trădat în dragoste.

Zodia Leu

Și acest nativ este vizat de eclipsă, dar în plan secundar. Este o zodie fixă, de foc, axa karmică este pe zodii fixe și atunci trebuie să existe o atenție distributivă. Sănătatea, raporturile de muncă și cariera, aceste pot fi marcate de atenționări, de riscuri de accidente. Nu are voie să facă mișcări greșite, trebuie să stea în banca lui. Dacă oamenii nu își țin cuvântul dat față de tine, nu rămâi calm, dar trebuie să rămâi calm.

Zodia Fecioară

Eclipsa vine pe axa persoanelor influente și pe axa copiilor, primește atenționări pentru orientarea în viață a copiilor, dar și misiunea lor karmică. Trebuie să vadă ce prieteni păstrează și ce prieteni elimină. Este o încărcătură aparte, trebuie să fie atente la relațiile sentimentale. Este o perioadă în care pot trăda sau pot fi trădați, ies secretele la lumină.

Dragoste, carieră, sănătate și bani – ce te așteaptă în perioada următoare?

Zodia Balanță

Horoscop Mariana Cojocaru. Este o zodie nehotărâtă, eclipsa îi dă un ultimatum. Trebuie să ia o decizie, este o chestiune de karmă, care ține de dorința de a face ceva, dar nu de a brusca. Lecțiile karmice neînțelese vă împiedică să evoluați, este liniștea de dinaintea furtunii, vin schimbări majore anul viitor.

Zodia Scorpion

Eclipsa este chiar în semnul lor, le ia sentimentele la control acestor nativi. Se întreabă dacă merită relația actuală sau dacă trebuie să intre într-o relație nouă. Este o zodie de temut, care trebuie îmblânzită. Există și persoane pe care le ia gura pe dinainte. Atenție la sănătate, pot avea afecțiuni ascunse Scorpionii. Tot multă atenție este necesară și la relația sentimentală, pot chiar să se despartă sau să ajungă la divorț. Grijă și la deciziile legate de străinătate sau de drumurile lungi.

Zodia Săgetător

Acești nativi vor fi vizați pe zona justiției, pe cea a dușmanilor vizibili și invizibili. Au probleme de sănătate, cu afecțiuni cronice care pot scăpa de sub control. Au impresia că își stăpânesc partea emoțională, dar sunt de fapt mai vulnerabili decât ceilalți. Cred în mod eronat că cea mai bună apărare este atacul. Trebuie să fie atenți la chestiunile legate de dragoste, care trenează. Sunt chestiuni karmice legate de compatibilitatea pe plan sentimental, dar și la locul de muncă.

Zodia Capricorn

Horoscop Mariana Cojocaru. Nu sunt vizați acești nativi în mod direct, dar sunt atinși în anumite aspecte, în relațiile matrimoniale sau de business, în carieră, la locul de muncă, în alegerile legate de profesie. Lilith îi poate păcăli, apar ispite. Dacă sunt într-o relație, au tendința să trădeze, există riscul de adulter, țin secrete. Atenție mare la aceste capcane!

Zodia Vărsător

Influență majoră din partea eclipsei. Nativii își caută o identitate nouă, vor să se reinventeze sau caută un destin care să le fie mai comod, răspund provocărilor, dar trebuie să aibă grijă și să își calculeze mutările. Nu au stare, se trezesc în multe situații noi. Atenție la alegerile sentimentale, nu trebuie să ia decizii negândite.

Zodia Pești

Acești nativi sunt foarte plăcuți de cei din jur. Sunt ușor confuzi, dar moralul se întoarce repede la nivelul ridicat. Trebuie să aleagă bobul de neghină. Atenție la drumurile cu munca sau cu studiile în străinătate. Acolo se întâmplă lucruri care îi pun în gardă. Este o perioadă în care au nevoie de o îndrumare de tip karmic. Este una profundă, dar soluția este diferită, de la individ la individ.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate