Prima pagină » Lifestyle » Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Trei zodii se îndrăgostesc. Cine sunt nativii loviți de Cupidon?

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Trei zodii se îndrăgostesc. Cine sunt nativii loviți de Cupidon?

de Emma N Matei

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Trei zodii se îndrăgostesc

Berbec

Vei avea parte de un succes neașteptat la job. Șefii te răsplătesc pentru eforturile pe care le-ai depus în ultima perioadă, așa că te trezești cu un profit fabulos în cont.

Taur

Un proiect personal durează mai mult decât aproximasei inițial. Însă, te decizi să iei o pauză în acest weekend ca să te odihnești așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme.

Gemeni

Te gândești prea mult la ceea ce spun oamenii din jurul tău și la ceea ce cred, de fapt, despre tine. Trebuie să îți vezi de drumul tău în viață și să faci așa cum simți tu.

Rac

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Ești decis să stârnești iar pasiunea partenerului și plănuiești niște seri pasionale. Cei care sunt singuri sunt săgetați de săgeata lui Cupidon când se așteaptă mai puțin.

Leu

Ești uluit de tupeul unei persoane care îți datorează mai mulți bani. Se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic, iar tu nu mai știi cum să gestionezi situația.

Fecioară

Încerci să îți vezi de treaba ta, dar cineva tot încearcă să te încurce. Cu toate astea, te lupți cu toți cei din jurul tău ca să le demonstrezi că tu ai dreptate.


Citește și: Horoscop săptămânal 16-22 mai 2022. Zodia Săgetător descoperă niște secrete care îi schimbă viața


Cine sunt nativii loviți de Cupidon?

Balanţă

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Ai mare grijă cu ce persoane vorbești și în cine ai încredere, căci nu se știe ce vorbe îți vei auzi mai târziu.

Scorpion

Ai parte de succes pe plan profesional. Un proiect la care ții foarte mult și în care ai investit resurse în ultima perioadă începe să prindă contur.

Săgetător

Te iau prin surprindere fluturașii din stomac, după ce întâlnești pe cineva nou. Îți atrage atenția cu niște trăsături de personalitate pe care le căutai de multă vreme într-un partener.

Capricorn

Te decizi să surprinzi pe cineva apropiat cu o sumă mare de bani. Avea nevoie de ei pentru un plan important pentru viitor, iar acum a scăpat de o grijă.

Vărsător

Horoscop de weekend 21-22 mai 2022. Ești de neoprit pe toate planurile! Astrele îți aduc mult noroc în dragoste, Ai parte de două zile cu spor și ești protejat de Divinitate.

Peşti

Ai parte de o aventură nebună în acest weekend. O călătorie se termină într-un mod total neașteptat, dar îți aduce lucruri bune pentru săptămâna următoare.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate