Prima pagină » Lifestyle » Horoscop de Paște 2022. Trei zodii au parte de noroc și de belșug de sărbătorile pascale

Horoscop de Paște 2022. Trei zodii au parte de noroc și de belșug de sărbătorile pascale

de Emma N Matei

Horoscop de Paște 2022. Ce te așteaptă, de fapt, în următoarea perioadă, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie astăzi previziunile complete pentru sărbătorile pascale de anul acesta, în funcție de zodie.

Află ce surprize fabuloase te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate ori legat de bani. Urmează o perioadă specială pentru toate cele 12 semne zodiacale. Ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop de Paște 2022

Berbec

Faci niște cheltuieli necugetate, pe care s-ar putea să le regreți mai târziu. Intențiile tale sunt bune și vrei să îi ajuți pe cei dragi, dar este mai bine să întrebi de dinainte de ce au nevoie, de fapt.

Taur

Apar tensiuni în cuplu și reacționezi impulsiv. Trebuie să te calmezi și să identifici care este adevărata cauză a supărărilor tale. Pornești un proiect ambițios pe plan profesional.

Gemeni

Culmea, deși sunt sărbători, tu te îngropi în muncă. Faci orice ca să nu îți asculți gândurile și ca să fugi de sentimentele tale legate de o persoană importantă din viața ta.

Rac

Horoscop de Paște 2022.  Ai tras din greu în ultima perioadă, dar acum culegi roadele din plin. Astrele îți aduc mult noroc la bani de sărbătorile pascale. Mai mult decât atât, reușești să pui și ceva deoparte pentru zilele negre.

Leu

Primești un cadou costisitor la care nu te așteptai. Aveai mare nevoie de el, dar nu îți mai puneai speranțe că vei reuși până la urmă. Cineva apropiat îți dă o mână de ajutor pe plan financiar.

Fecioară

Ai parte numai de belșug pe toate planurile. Atenție, însă! Astrele te învață acum și lecția generozității. Trebuie să împarți ceea ce primești cu cei din jurul tău, care merită.


Citește și: Cum vopseşti ouăle natural, cu foi de ceapă şi sfeclă. Reţeta, pas cu pas


Trei zodii au parte de noroc și de belșug de sărbătorile pascale

Balanţă

Horoscop de Paște 2022. O persoană din anturajul tău apropiat rupe brusc legătura cu tine, în timp ce o altă persoană se face că uită de datoria pe care o avea față de tine. Este un semnal că trebuie să tai indivizii toxici din viața ta.

Scorpion

Problemele de sănătate te pun pe gânduri, căci ai planuri mari de viitor. Încearcă să fii mai atent la alimentație, la programul de somn, dar și la stres.

Săgetător

Ești într-o relație toxică, fie pe plan profesional, fie pe plan personal. Cu toate că îți este greu să faci asta, cea mai bună soluție este să tai răul de la rădăcină.

Capricorn

O vorbă din bătrâni spune “Bine faci, bine găsești!”. Ai avut mult de suferit în trecut din cauză că ești un om corect, dar acum apar recompensele. Astrele îți întorc favorurile făcute pentru cei de lângă tine.

Vărsător

Horoscop de Paște 2022.  Te numeri printre zodiile norocoase de Paște, anul acesta. Astrele îți oferă protecție divină, iar zilele tale vor fi binecuvântate pe toate planurile, dar mai ales pe cel sentimental.

Peşti

Îți dai frâu liber imaginației și născocești tot felul de idei, care mai de care mai năstrușnice. Le aduci zâmbetul pe buze tuturor și te bucuri să fii în centrul atenției.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate